OCTOBER 24

 photo 1445715427471_zpsffgttsnv.jpg

I går endte med at blive en smule anderledes, end jeg havde regnet med. D. 24/10 havde dog hele tiden været markeret i min kalender, da det var min søsters terminsdag. Men hvor ofte sker det lige at det rammer plet? Sådan tænkte jeg i hvert fald, da jeg gik i seng fredag aften.

kl. 9 møder jeg frisk og udhvilet op i Fitnessworld, klar til en god times stram op. Jeg havde lovet at have min telefon på mig, så den lå selvfølgelig ved siden af stepbænken. Kl. 9.22, midt i en god omgang mountain climbers, ringer den og da jeg kan se at det er min søster, skynder jeg mig selvfølgelig at tage den og styrter ud af rummet.

Hun mente at der måske var ved at ske noget, så det ville måske være en god idè, hvis jeg skyndte mig at komme over. Ikke fordi jeg skulle være med til fødslen, men fordi der skulle være nogen ved min lille nevø, Vilfred. Jeg smed selvfølgelig alt hvad jeg havde i hænderne og satte kursen mod Frederiksberg i turbofart.

De gik ud af døren så snart jeg gik ind af den og kl. 10.30 blev jeg moster igen. #turbofødsel.

Resten af dagen stod selvfølgelig i familiens tegn, så jeg er selvfølgelig lige en dag bagud med det hele. Men lige når det kommer til den slags, så kunne jeg næsten ikke være mere ligeglad.

Hele dagen i dag, skal bruges på Bella Sky, hvor jeg skal lave et samarbejde med Baileys til Elle & dig. Cocktails på en søndag – slet ikke dumt. Især nu hvor min lørdag aften ikke bød på en girls night out 😉

Jeg tjekker ind igen, når jeg lige får indhalet tiden ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments