WEWONDER ANNO 2014

Vi er kommet til år 2014 i rækken af mine små tilbageblik og når jeg kigger arkiverne igennem, føles de forskellige oplevelser og små stunder, pludselig ikke længere som flere menneskeår siden. År 2014 var et år, der bød på mange store forandringer – både privat, job, uddannelse og blogmæssigt.

Det var året hvor jeg blev moster for første gang, året hvor jeg flyttede ind i min nuværende lejlighed på nørrebro, som skulle vise sig at ændre min livskvalitet ualmindelig meget. Jeg rejste en del, begyndte at løbe, var med i en bog, klippede mit hår kort og meget meget andet. Se med engang…
20141

20142

20143

20144

Husk at I også kan se mine andre tilbageblik her;

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments