DENGANG DET HELE STARTEDE

 photo ww2_zps65c070c1.jpg

 photo ww4_zpse4f52903.jpg

 photo ww3_zps55f9823f.jpg

 photo ww1_zps21c8389f.jpg

Hej venner! Ved I hvad? Bloggis her har lige rundet sin 6 års fødselsdag. 6 år!! Det er jo for sygt. Den begynder snart at få alderskrise 😉 I samme anledning, har jeg lige været et godt stykke tilbage i arkiverne, for at fremgrave et par billeder fra den spæde begyndelse. Jeg behøver vist ikke sige, at det var dengang, hvor jeg ikke satte de vilde krav til billedkvaliteten, fotoredigering, location og min tøjstil i det hele taget.

Da jeg kiggede billederne igennem, kunne jeg virkelig ikke lade være med at undre mig over, hvad søren jeg tænkte på. Hvad sker der f.eks for hatten på det første billede i højre side? Hahaha. Hvordan kunne jeg også finde på at tage hvide strømer UDEN på sorte strømpebukser? Der er dog også de ting, som aldrig ændrer sig. F.eks synes jeg også dengang, at Georgia May Jagger var et af de smukkeste mennesker og jeg bidrog med yderst vigtig info til blogland (eller noget).

Men traditionen tro, vil jeg gerne sige TAK. TAK, TAK, TAK til alle jer som sidder derude. Nye som gamle. Det er været en fantastisk rejse og hvis det står til mig, så tager jeg med glæde 6 år mere. Bloggen i høj grad været med til at forme mit liv og har været en stor del af de beslutninger jeg har taget. Den er en kæmpe del af min hverdag og mange af mine venskaber er skabt ud fra den. Nogen gange tænker jeg, hvordan mit liv mon havde set ud, hvis jeg ikke valgte at lave en hjemmeside, hvor jeg lagde billeder op af det tøj jeg har på, for 6 år siden.

Hvis I har lyst må I meget gerne smide en lille kommentar og fortælle mig hvor længe I har læst med, hvor gamle I er og hvad I laver. Jeg vil elske at vide noget mere om jer <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
15 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments