NEW HAIR, HELL YEAH

 photo IMG_1312_zps1b599bc1.jpg

 photo IMG_1289_zps1c364ca1.jpg

 photo IMG_1317_zps7545f576.jpg

 photo IMG_1313_zps88932b2b.jpg

 photo IMG_1320_zps26fefd9f.jpg

Langt om længe fik jeg gjort noget ved det hår, som efterhånden var blevet så trist og livløst at kigge på. Som I nok kan fornemme, arbejder jeg stærkt på at få mit lange, sunde og tykke hår tilbage, men den slags tager tid.

For et par uger siden, var jeg til et meget fornemt event med Wella. Jeg jeg blev hentet i en taxa hjemme på Nørrebro, kørt ud til forstæderne, hvor vi hørte om en masse spændende nyheder, inden for hårpleje og hårfarve. Jeg kan bl.a fortælle, at der kommer en farve, som har samme effekt som et instagramfilter 😉

Heldigvis fik jeg også mulighed for at teste deres farver på egen hånd, og i torsdags var jeg på besøg hos Stender på Strøget, hvor den fik hele armen. Jeg blev både klippet, farvet, fik massage og alt det kaffe jeg kunne drikke 😉 Jeg blev farvet med Wellas Illumina farve, som ganske enkelt farver, som giver håret et helt naturligt-look, som ikke ligner en farvehjelm. farven tager alle de naturlige reflekser med, så de steder, hvor jeg f. eks havde lysere hår, er det stadig lysere men med et pænere shine.

Jeg blev også klippet en smule, så nu er det hår, som engang var udsat for afblegning, efterhånden blevet erstattet af det sunde og naturlige. Det skal nok blive godt.

Nu vil jeg løbe en lille tur og få styr på de sidste ting. Senere i dag sejler jeg fra kajen med tre af mine yndligns-damer (Riks, Kat og Cat) og sætter kursen mod Oslo i den berømte Oslobåd. Det bliver sjovt, festligt og hyggeligt. Med andre ord; Jeg GLÆDER mig. I ved hvor I kan følge med 😉

Kan I have den skønneste weekend <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments