PÅ TUR MED MINIMUM

Jeg lovede jo lige at vende tilbage med lidt flere billeder fra sidste uges besøg hos Minimum i Århus. Det var sådan en god tur og alle de Minimum-mennesker vi mødte, var søde som dagen er lang. Jeg er vild med folk fra Jylland, det er sikkert og vist 😉 Anledningen til besøget var som sagt, at de netop har åbnet en ny butik og det skulle vi være med til at fejre. Ærligt, så havde jeg ikke forventet noget vildt, men jeg skal love for at jeg blev overrasket. Butikken var KÆMPE stor og i to etager. Hele første salen mindede mest af alt om Colette i Paris og var proppet med flotte coffee table books, pæne produkter og andre sjove ting. Se lige med engang…
 photo IMG_3533_zps35436e71.jpg

 photo m1_zps58013313.jpgHer med mit yndlings-crowd hjemmefra. Fotografen er den kære Rikke og jeg har også tyvstjålet billedet fra hendes Instagram profil.

 photo IMG_3537_zps6df03634.jpg

 photo IMG_3538_zpsa79f97f9.jpg

Jeg kan ikke lade være med at tage de her billeder, så snart jeg ser et spejl og har et kamera i hånden. Spørg mig ikke hvorfor 😉

 photo IMG_3532_zps7876e2fb.jpg

 photo m2_zpsf07b650a.jpg

Et klassisk selfie fra Hotelværelset. Blusen er i øvrigt fra Saint Tropez og kan bl.a købes HER

 photo IMG_3534_zps0cc44313.jpg

Som sagt, et utal af pæne bøger og magasiner. Håber sådan at de snart åbner en butik i samme stil i København.

 photo IMG_8711_zps0945e0f2.jpg

Jeg erhvervede mig selvfølgelig også denne flotte fake fur fra Minimum. Emily blev ved med at sige, at jeg lignede Mick Jagger, når jeg havde den på med mine sorte stramme jeans. Alle der kender mig ved, at det nok er det største kompliment man kan give mig. Hvis I også vil ligne Mick, kan den købes lige HER.

Tusind tak til Minimum for en fantastisk tur, glade smil og højt humør.

Rigtig god mandag til jer alle <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments