SNOWY COPENHAGEN

IMG_3821
IMG_3842
IMG_3810
IMG_3847

Adlinks: Jacket: Ganni (HERE) Knit: Zara (SIMILAR HERE) Skirt: American Apparel (HERE) Boots: Bianco (HERE & SIMILAR HERE) Scarf: Lala Berlin Beanie: COS (SIMILAR HERE)

Jeg er over lykkelig over, at sneen endelig er forsvundet. Som I også kunne læse HER er jeg absolut ikke fan. Hvis jeg alligevel skal sige noget positivt om det, så pynter det da meget godt på outfitbilleder, som de her fra i fredags. De er taget af den søde Rikke, som jeg havde fornøjelsen af til et par events under modeugen. Det blev faktisk kun til tre modeuge-relaterede begivenheder for mig i denne omgang. Egentlig har jeg ikke noget imod modeugerne og især ikke den om sommeren, men det der med at stå i kø til shows i minus grader, det har jeg altså prøvet alt for mange gange. Og sjovere er det altså ikke, skulle jeg hilse og sige 😉

Im so happy that the snow is gone by now. Im not a fan, and the only positive thing I can say about it is that it looks pretty nice on outfit pictures. Like these ones from this friday.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments