WEEKEND I SOMMERHUS

Hele weekenden har jeg spammet jer henne på Insta, med billeder fra sommerhuset. Jeg var afsted med to af mine aller bedste veninder og vi lavede lige præcis alt det man gør, når man er i sommerhus: Spiste god og sen aftensmad, drak vin og kolde øl, vendte verdenssituationen og snakkede om emner, som vi aldrig når omkring, når vi ses i hverdagen. Vi sov længe, spiste god morgenmad, drak 4 kopper kaffe inden kl. blev 12, så film, spillede spil og gentog det hele.

Jeg ELSKER små getaways – uanset om det handler om en tur i sommerhus, en weekend på Fyn eller en smuttur til Berlin. Hvis det stod til mig, så gjorde jeg den slags minimum en gang om måneden. Jeg havde selvfølgelig mit kamera med i bagagen, så her er en lille håndfuld billeder:

 photo IMG_6384_zps8ee8bbf2.jpg

 photo IMG_6381_zps2e493051.jpg

 photo IMG_6417_zps3afffd8d.jpg

 photo IMG_6399_zps51bcfb36.jpg

 photo IMG_6398_zpse9f75831.jpg

Omgivelserne var perfekte til et par løbeture, så det benyttede jeg mig selvfølgelig af. Jeg har endelig fået anskaffet mig et pulsur, så jeg bedre kan holde øje med min puls, tid og pace. Det er fra Samsung og jeg skal nok vende tilbage med lidt mere info ASAP. I er også et par stykker, som har spurgt, om jeg ikke vil skrive et indlæg om min løbetræning. Det vil jeg selvfølgelig hellere end gerne og jeg lover, at det kommer så snart jeg har overstået mit halvmarathon.

 photo IMG_6382_zps1b02fc46.jpg

 photo IMG_6407_zpsdf66b337.jpg

 photo IMG_6387_zps2ad67bde.jpg

 photo IMG_6406_zpscdf26749.jpg

 photo IMG_6392_zps49324a3f.jpg

 photo IMG_6425_zpse377fcf2.jpg

Min sommerhus-uniform var simpel og casual. T-shirten er fra Ganni og kan købes HER og HER. Mine jeans er fra Gina Tricot og jakken er fra Gestuz.

I dag starter jeg ugen lige på og hårdt, med undervisning på Uni. Heldigvis står den på middag med Boohoo i aften, så det er slet ikke så slemt.

Kan I have en skøn dag <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments