MY BIRTHDAY DINNER

I går aftes havde jeg inviteret alle mine søde veninder til fødselsdag, i min lille lejlighed, og jeg kunne næsten ikke komme i tanke om en bedre måde at slutte sådan en solrig weekend af på. Jeg har være så heldig at indgå et samarbejde med JUST EAT som stod for leveringen af maden. Hold nu fast hvor var det bare lækkert at bestille Take away – jeg skulle jo ikke røre en finger, blot vente på at gæsterne ankom 😉

 photo IMG_9374_zps81fee9b0.jpg

Jeg bestilte alt maden fra Wokshop på Frederiksberg, hvilket fungerede super fint. De laver verdens bedste Thai-mad, så jeg bestilte bare en masse forskellige retter, som vi delte.

 photo IMG_9390_zps7fc241f2.jpg

Happy camper og søde veninder <3

 photo IMG_9381_zps0ff3d1a9.jpg

 photo IMG_9366_zps929c8b01.jpg

Ingen Thaimad uden en Tiger øl. Så dem bestilte jeg naturligvis også nogle stykker af..

 photo IMG_9359_zpsf6ae7ee6.jpg

Aftens eneste hankøn, var denne lille charmør. Min nevø, som bare bliver sødere og sødere for hver dag der går. Han havde også en rigtig god aften, omgivet af opmærksomhed fra 7 piger.

 photo IMG_9369_zps974dc880.jpg

Jeg bliver nærmest helt sulten igen, når jeg kigger på de her billeder. Godt at der er lidt rester tilbage 😉

 photo IMG_9392_zps4039e9f1.jpg

 

 photo IMG_9378_zps7c763f2a.jpg

 photo IMG_9397_zps1132c1f4.jpg

 photo IMG_9376_zpsda4661f6.jpg

Selvom jeg faktisk havde lidt problemer med min levering i starten (jeg kom først til at bestille til lørdag og IKKE søndag) så var det en kæmpe succes og de gange jeg tale i telefon med JUST EAT’s kundeservice, fik jeg den hjælp jeg havde brug for. Jeg behøver heller næsten heller ikke fortælle, at det var et hit blandt gæsterne 😉

Ang. det økonomiske, så det det faktisk lige før, at det ikke kunne gøres meget billigere, hvis jeg selv skulle have lavet maden. Jeg bestilte mad for lidt over 1000 kr. og der var rigeligt af det. Desuden sparede jeg jo også tid på indkøb og madlavning.

Hvis I klikker HER kan I se en oversigt over alle de byer i Danmark, hvor man kan bestillie Take away med JUST EAT. Og der er mange, skulle jeg hilse og sige 😉

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments