THE BIG BURGER BOOK

Hej venner! Lad mig præsentere jer for et af de sjoveste samarbejder, jeg har lavet bloggens 6-års levetid. Tilbage i foråret, blev jeg kontaktet af Hellmans mayonnaise. De havde planer om at udgive en stor burgerbog, hvor forskellige personligheder, skulle give deres bud på den perfekte burger. Som de fleste andre, elsker jeg burger (og mayo) og derfor takkede jeg ja med det samme.

 photo IMG_1221_zps5b8e44be.jpg

På en lun forårsdag i Maj, cyklede jeg ud til et fotostudie i Nordvest, hvor den stod på burgerworkshop, sammen med nogle af de andre bidragydere. Bl.a dem her og hende her. Det var sådan en hyggelig dag, hvor vi hyggede, sludrede og lavede vores burgere, naturligvis.

 photo IMG_1222_zpsdbb837ff.jpg

 photo IMG_1216_zpsdfd07090.jpg

 photo IMG_1217_zps2c22d0a1.jpg

 photo IMG_1215_zpsa1e5a1fc.jpg

Min burger er af den lidt sundere slags og indeholder bl.a rødbede og avocado. Hvis I får fat i bogen, vil jeg virkelig anbefale jer at lave den. Så må i selvfølgelig også gerne dele den på Instagram og tagge med #bigburgerbook. Billederne her er fra i torsdags, hvor der blev holdt en lille lancering af bogen, på et galleri inde i byen.

 photo IMG_1219_zps12f70ef4.jpg

Jeg er så glad og stolt over resultatet. Jeg ved godt at de fleste udgiver bøger hist og her. Men jeg er bare virkelig taknemmelig og udmyg over at få lov til at give et lille bidrag til en. Jeg er så glad for alle de oplevelser og muligheder, som bloggen har givet mig. Hvis nogen havde fortalt mig, dengang det hele startede, at jeg ville blive en del af en stor burgerbog, havde jeg nok ikke helt forstået hvad det handlede om 😉

I presseteksten til nogen står der endda noget ala “30 kendte danskere går sammen om 34 opskrifter i den store burger bog”. Det er første gang jeg er blevet omtalt som “kendt” haha. Den kategori ser jeg nu ikke lige mig selv i og sandsynligheden for at det er sidste gang, er nok også eksisterende 😉 (hej jantelov)

Bogen kommer i handlen i morgen, koster 100 kr. og hele beløbet går til dyrenes beskyttelse. Endnu en god grund til at komme ud købe den.

Henne på Bigburgerbook.dk kan I både se forhandlerliste og et udvalg af de forskellige burgere

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments