BACK ON TRACK – FROM JERUSALEM

Så er jeg langt om længe tilbage. Som nogen af jer måske har bemærket, har bloggen været nede i et par dage. Det er noget nær det værste der kan ske for en ikke teknik-stærk blogger og især når hun er placeret i en helt anden del af verden. Men nu er det fikset og alt er godt…
 photo IMG_0825_zpse765d01f.jpgI går landede jeg i Jerusalem og jeg kan godt fortælle jer at her er rart. Ikke nok med, at jeg er sammen med mine bedste veninder, så er vejret også en sensation i sig selv. Det kan vel bedst beskrives som på en god Maj-dag i Danmark. Det føles helt skørt at gå om bord på et fly, sidde der i 4 timer og træde ud i det smukkeste forår. Havde helt glemt hvor rart det føles at vågne af lyset og det der med at solen ikke går ned kl. 15 – no words needed.

 photo IMG_0810_zpsa3ebda2c.jpg

 photo IMG_0814_zps487a7b75.jpgJerusalem er en vild by. Her er sindsygt smukt og det er vildt fascinerende at gå rundt i en by med SÅ meget historie og så mange forskellige kulturer og religioner samlet på et sted.

 photo IMG_0815_zps67d1f3d4.jpg

 photo IMG_0845_zps3075d98e.jpgMarkederne hernede er et makka for madelskere og jeg har allerede fundet 120 forskellige specialiteter jeg skal have med hjem.

 photo IMG_0816_zps2619cc3e.jpg

 photo IMG_0826_zpsf82aff66.jpgOne happy camper. Som jeg tidligere har fortalt, bor min veninde hernede og arbejder som journalist. Det er skønt at have en insider ved sin side, så vi ikke kun falder i turistfælderne. I morgen tager vi et smut til Bethlehem, som kun ligger en halv times kørsel herfra.

 photo IMG_0844_zps67d69add.jpg

 photo IMG_0843_zps3e7b55ae.jpgHusk at I selvfølgelig kan følge med og se mange flere billeder henne på Insta @Miekirstinequist. Jeg vender tilbage igen i morgen. Kan I have en skøn aften.

P.s Kom den snestorm de talte om egentlig?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments