A PERSONAL PIECE OF ART

 photo bcf13970-afde-4034-8021-60e8cb058aa3_zps331739bf.png

Kan I huske, at jeg fortalte jer om Handcraftedcph for et par uger siden? Anders Forup, som er manden bag, laver seriøst noget nær de pæneste smykker i verden. Nu har han designet det fineste vedhæng til mig, med bloggens “logo” og mine initialer (Mie Kirstine) Er den ikke bare fin? Jeg er en sucker for de der personlige ting og i stedet for kun at få mit navns bogstaver indgraveret, synes jeg at det var på sin plads, også at få bloggen med ind over. Den har jo efterhånden været en del af mit liv i små 5 år og har haft en stor betydning for, hvor jeg er i dag, de mennesker jeg har mødt og alle de oplevelser jeg har fået. I kan se mere af hans arbejde lige HER.

Remeber that I told you about Handcraftedcph a few weeks ago? The man behind the brand creates some of the most amazing jewelry I’ve seen in a long time. Now he just created this amazing pendant with the blogs logo in it. Im a sucker for these kind of personal things and it felt pretty right to bring the blog in to it, since it has played a pretty big part in my life doing the fast five years. See a lot more of his work HERE.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments