HEELS & DRESSES

 photo IMG_5791_zps980ad177.jpg

 photo IMG_5757_zpsccb5a1d8.jpg

 photo IMG_5804_zps3fbbde9d.jpg

 photo IMG_5782_zpse360eef1.jpg

 photo IMG_5758_zps1934ba40.jpg

 photo IMG_5785_zps0cf995c6.jpg

 photo IMG_5772_zps35aeecd3.jpg

 photo IMG_5836_zps22713ce5.jpg

Adlinks: Dress: Munthe (HERE) Knit: Munthe (SIMILAR HERE) Heels: Zara (SIMILAR HERE) Bag: Everie (HERE)

Som lovet kommer der her et par billeder af fredagens outfit. Jeg havde aftalt med damerne, at vi skulle i kjole og hæle. Som udgangspunkt lød som verdens bedste idè, indtil det gik op for mig, at min garderobe indeholder alt andet end festlige klæder. Det talte jeg også lidt om HER. Heldigvis var jeg forbi Munthe om formiddagen og her var jeg så heldig at få det her flotte sæt med hjem. Skoene er et udsalgsfund fra Zara, som jeg næsten havde glemt alt om. Jeg skal virkelig være bedre til at dyrke det der med høje hælde, når jeg går ud. Det ser bare lidt finere ud, om man vil det eller ej.

I øvrigt er det helt sjovt at tænke på, at det kun er tre dage siden, jeg gik rundt i sommertøj. De sidste to dage, har vejret opført sig som det gør i November – og hvis I følger mig på Insta (@Miekirstinequist) kan I også se hvor mange lag jeg har været iført i dag.  Der kan I forresten også se den flotte reol jeg købe i IKEA i går. Den er SÅ flot.

This is how I looked this friday, where I attended this amazing event. The girls and I had agreed to wear dresses and heels. At first it sounded like the perfect idea, but the problem occurred when I got to think about the fact that my wardrope doesn’t contain any party-items. Thank got I dropped by Munthe in the morning, where I was so lucky to to bring these two items home.

[show_shopthepost_widget id=”216642″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments