PÅ ROSKILDE MED GANNI

 photo ros3_zps3c2a35bb.jpg

 photo ros2_zps80227bb8.jpg

 photo ros1_zps073d0577.jpg

Jeg havde sådan en hyggelig dag på Roskilde i går. Ganni havde inviteret derned i anledningen af sensational football, som de er sponsorer på. Vi blev samlet op i København i en “VIP-bus” med lædersæder og det hele. SÅ sjovt og uden tvivl den mest luksus-agtige måde jeg nogensinde har været på Roskilde på.

Mon ikke jeg får lidt af et kulturchok, når jeg vender tilbage til pladsen senere i dag? Jeg kommer med en helt almindelig købt billet, skal sidde i kø til toget, indgangen, toiletterne og maden. Men hold nu lige helt fast hvor jeg dog bare glæder mig til at se Mick på scenen <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments