THE BLOGGER MAFIA

 photo bloggers_zps3404b8ae.jpg

Jeg vil bare lige hurtigt tjekke ind og ønske jer alle en rigtig god weekend, med det her flotte billede. Det er fra i går aftes, hvor alle os I ser herover, var til middag inde i Gina Tricot butikken på Købmagergade. En ualmindelig hyggelig aften med jeans, burger, rødvin og det bedste selskab. Jeg vender tilbage med flere billeder en af de kommende dage.

I skrivende stund sidder jeg i toget på vej til Fyn, hvor jeg skal bruge weekenden på at koble af. Så ja, vi ses på den anden side. Kan I nyde jeres fredag <3

Just wanted to wish you guys a happy weekend with this lovely pictures. It was shot Last night where me and the pretty girls you see above were inted in to the Gina Tricot store for burgers, wine and jeans. I’ll show you more pictures one of the following days. Enjoy your friday <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments