A NEW PLACE TO CALL HOME

 photo home5_zps69927963.jpg

 photo home6_zps5af804cc.jpg

 photo home3_zpsbb5bf0cd.jpg

 photo home2_zps2441ea8e.jpg

 photo home4_zps8b322c16.jpg

 photo home1_zps27fd5fa2.jpg

Kender i det der med, at man kører lidt fast i det hele? Det var præcis hvad der skete for mig, for en måneds tid siden. Jeg følte på mange måder, at jeg trængte til en form for fornyelse og jeg tror det skyldes, at jeg havde haft det samme job i 5 år og boet i den samme lejlighed siden jeg var i starten af 20erne. Ja, jeg trængte bare til, at der faldt noget nyt ned fra himlen.

Og ved i hvad? nogen gange, så tror jeg faktisk at der er en deroppe, som holder hånden over os. Bedst som jeg besluttede mig for at gøre noget ved det hele (på den der “man kan tude eller man kan handle-måde”) og klippede mit hår og sagde mit job op, så ringede min veninde hjem fra Mellemøsten og spurgte om jeg ville bo i hendes lejlighed, imens hun er på eventyr. øh… ja tak.

Jeg føler mig virkelig heldig og havde helt glemt hvor sjovt det kan være at skifte væggene ud. Altså ikke selve flytningen, men alt det før og efter. Jeg har ikke indrettet et hjem i 5 år (og på den tid, skifter man altså smag, skulle jeg hilse og sige) og jeg ved slet ikke om jeg kan finde ud af. Overvejer at hyre HENDE HER som boligstylist. Hvor alle møblerne skal komme fra, ved jeg heller ikke. I min nuværende lejlighed, har jeg valgt at have et walk-in-closet frem for et soveværelse. Den nye lejlighed er dobbelt så stor, så nu får jeg både plads til tøjopbevaring, soveværelse, skrivebor, sofa og det hele.

Jeg flytter allerede om en måned og hvordan jeg skal nå at pakke hele mit liv i kasser, samtidig med, at det er højsæson for blog-halløj, jeg har tre eksamensopgaver der skal skrives og et stort bachelorprojekt der skal afholde, ved jeg sørme ikke. Men det løser sig. Det gør den slags jo altid.

P.s. Mit nye hjem må gerne ligne det på billederne.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments