HJEMME HOS MIG

Det er efterhånden ved at være mere end et halvt år siden, at jeg flyttede ind i min lejlighed på Nørrebro. Lige siden har jeg været besat af boligindretning og det er også et emne, der har fyldt mere og mere her på bloggen. Det bliver det ved med, for jeg har på fornemmelsen, at I er vilde med det 😉 Jeg er også blevet ved med at love, at I nok skulle få et kig ind i mit hjem og jeg kan ikke løbe fra, at jeg har trukket det i langdrag. Men den slags indlæg tager virkelig lang tid at lave og jeg har haft et efterår med fuld fart over feltet.

I har dog kunne følge med I processen henne på Instagram (@Miekirstinequist) hvor jeg efterhånden har vist hver en krog af mit hjem. Jeg fik heldigvis taget mig sammen, da de søde og mega dygtige piger fra boligbloggen HOMESICK spurgte om jeg vil være med I et “visiting-indlæg” på deres blog. Den slags siger man ikke nej til og jeg fik endelig tage en masse billeder. Hvis I smutter hen på deres blog, kan I også læse et lille interview, hvor jeg fortæller lidt flere detaljer om lejligheden..

 photo IMG_9428_zpsf0562e1a.jpg

Min stue, som består af en sofa fra IKEA, en reol fra IKEA, gamle ølkasser og mine yndlngspuder, som min mor har lavet til mig.

 photo IMG_9398_zps308cf43a.jpg

Mit spisebord har min far bygget. Eller pladen. Benene er også fra IKEA.

 photo home1_zpse0d51c66.jpg

 photo IMG_9404_zpsdbef2b93.jpg

Min vindueskarm. Den har faktisk været lidt svær at indrette, men jeg synes at det er blevet ok. Bakken er fra Ferim Living og det samme er papirholderen i træ.

 photo IMG_9402_zps53ee8587.jpg

 photo IMG_9405_zps79cc56a7.jpg

Lysestage, som jeg netop har købt i tigerbutikken og det smukke duftlys fra Anderson Lilley.

 photo home2_zps31131df3.jpg

Lænestolen er også fra IKEA og sofabordet er det klassiske bønnebord.

 photo IMG_9412_zps0bf1cd9f.jpg

 photo IMG_9436_zps1bc6cc26.jpg

Mit elskede tøjstativ i stålrør fra ZIITO. De findes i alle størrelser og længder og koster så lidt, at det ikke kan betale sig at bygge det selv. Jeg har været SÅ glad for mit og det får min varmeste anbefaling. I kan se lidt flere billeder HER.

 photo IMG_9432_zps6ff82651.jpg

Where the magic happens. Eller i hvert fald der, hvor jeg tilbringer rigtig mange af mine arbejdstimer. Skrivebordet er fra IKEA og trækasserne er fra Ferm Living.

 photo IMG_9435_zps5c4548fe.jpg

Hvis I har spørgsmål, skal I endelig ikke holde jer tilbage. Husk også at smutte over til HOMESICK hvor I kan læse meget mere.

Næste gang får I lov til at se mit køkken. Der var bare lidt for meget opvask den dag jeg skulle tage billederne 😉

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
14 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments