EN HELT PERFEKT FREDAG

Glædelig mandag til jer alle sammen <3 I kan tro at jeg har haft en god weekend. Faktisk den bedste i meget lang tid. Tro det eller ej, men jeg har været ude både torsdag, fredag og lørdag og dagstimerne er udelukkende blevet brugt på afslapning og rare ting. Jeg stoppede på mit job i COS i starten af sommeren og lige siden, har kalenderen været proppet med sommer-ting. Derfor er det først nu, at det et gået op for mig, hvor fantastisk det er at have fri hver evig eneste weekend.

Indlægget her skal handle lidt om i fredags. Der var jeg nemlig til et af de der events, der får mig til at tænke en ekstra gang over hvor heldig jeg er at få alle de her sjove oplevelser gennem bloggen og alle de søde veninder der også har fulgt med. Herunder har jeg samlet en god håndfuld billeder fra den sjoveste aften jeg længe har haft…

 photo IMG_5659_zpse3416eb4.jpg

Værterne var Nokia, Microsoft og PR-bureauet Mannov. Vi startede hos Mannov på indre Nørrebro, hvor vi fik udleveret 4 kuverter med adresser på forskellige forkælelses-steder rundt omkring i byen. Vi fik også en Lumi 330-telefon i hånden, som vi skulle bruge til at dokumentere oplevelserne.

 photo IMG_5662_zpsf7bdbd6f.jpg

Destinationerne og telefonen tjekkes ud

 photo IMG_5664_zps407616dd.jpg

Mannov har måske Københavns bedste udsigt. Tænk hvis man boede der og kunne vågne op til den udsigt hver dag. #kugodt.

 photo IMG_5669_zps5ea1be92.jpg

Nu kommer vi til det, som næsten var det bedste af det hele; hele banden blev samlet op i cykeltaxaer, som skulle fragte og fra sted til sted.

 photo IMG_5667_zpscea02270.jpg

Mit team bestod af Acie, Cat & Kat. Bedste team i verden <3

 photo IMG_5779_zps78933b04.jpg

Jeg var hoppet i nyt og fint tøj fra Munthe. Der kommer flere billeder senere <3

 photo IMG_5660_zpscb052b4f.jpg

Forsyninger til cykelturen

 photo IMG_5684_zps7ea7635e.jpg

Vores første stop var hos Palma, hvor vi fik lagt make up. Ret vildt for sådan en som mig, der nærmest kun bruger mascara 😉

 photo IMG_5676_zpsb9c95b21.jpg

 photo IMG_5699_zpsef808c4f.jpg

Næste stop var hos CPH nails og har stak det helt af. Kan I se det for jer? fire piger (alle med snakketøjet iorden) der bliver placeret i en neglesalon, med hver deres behandler. Det var i hvert fald mere end verdenssituationen der blev vendt der 😉

 photo IMG_5713_zps991a034e.jpg

På det næste stop kunne vi snildt fortsætte snakken. Her stod den nemlig på noget så simpel som drinks.

 photo IMG_5844_zps45b13a97.jpg

Rutens sidste stop var hos BLOW, hvor det var hårets tur til at få en omgang. Jeg fik lavet det FLOTTESTE Hollywood-hår og følte mig nærmest som en dronning..

 photo godeveninder_zps675b0d29.jpg

Og sådan så det ud til sidst, da hele holdet var klar til at holde fredag. Elsker virkelig det her billede, som er tyvstjålet fra Cat.

Efterfølgende blev vi kørt tilbage til Mannov, hvor den stod på flere drinks, mad og hygge. Da solen gik ned, var vi nogle stykker på der kørte videre ind mod byen, hvor Envii havde inviteret til fest og flere drinks. Jeg siger det lige èn gang til; det var en ret perfekt fredag.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments