BURGER DAY

 photo burger6_zps2ab6fce1.jpg

 photo burger1_zps994c5c55.jpg

 photo burger2_zpse0c8c2d0.jpg

 photo burger5_zps71ac24a3.jpg

 photo burger3_zps3c321080.jpg

 photo burger4_zps70045709.jpg

Nøj jeg havde en sjov eftermiddag i går. Hvis I følger med på Insta (Miekirstinequist) har I nok allerede set, at jeg deltog i en lille burger-workshop, sammen med en håndfuld af mine bloggerkollegaer. Anledningen skyldes, at Hellmann’s mayo udgiver en burger-bog til efteråret, hvor bloggere, skuespillere, sportsstjerner osv. bidrager med deres bud på den perfekte burger. Jeg tog udgangspunkt i min all time yndlings-ingrediens; rødbede. Opskriften får I når bogen udkommer. Indtil da kan I lige nyde synes. Jeg er selv ganske godt tilfreds 🙂

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments