EN SØNDAG MED BAILEYS & ELLE

EN SØNDAG MED BAILEYS & ELLE 1

Som jeg fortalte tidligere på ugen, så tilbragte jeg min søndag på en yderst festlig måde. I samarbejde med Baileys, skulle jeg nemlig deltage i Elle & DigBella Sky. Kort fortalt, så er Elle og dig en dag, som Elle holder for deres læsere. Her kan man shoppe, spise lækkert mad og høre trendseminarer om bl.a mode, sundhed og interiør. Med andre ord; et Elle-magasin i Liveformat.

Sammen med Baileys skulle jeg deltage i interiør-delen, hvor jeg sammen med den dygtige bartender, Hardeep, skulle lave to cocktails, inden Elles boligredaktør holdte et oplæg om boligtendenser. Ud over at assistere Hardeep, skulle jeg også fortælle lidt om mit forhold til cocktails. Det var her, at jeg lige skulle overskride nogle grænser, for det der med at tale foran 50-60 mennesker, er altså ikke noget jeg har specielt stor erfaring med. I alt skulle vi holde 6 seminarer i løbet af dagen, så jeg fik heldigvis mulighed for at øve mig lidt, for det gik ikke specielt godt den første gang. Det blev dog bedre og bedre og til sidst synes jeg faktisk at det var helt sjovt 😉

Her får I lige en masse billeder fra dagen.

EN SØNDAG MED BAILEYS & ELLE 2

Selvfølgelig var der både en fotovæg og fine pastelfarvede balloner. Så kan man altså ikke lade være med at tage et billede eller to 😉

EN SØNDAG MED BAILEYS & ELLE 3

Den fine boligopstilling, hvor en flaske Baileys jo så fint passer ind.

 photo Baileys8_zpsfomwjbzr.jpg

Mig som lige shaker en cocktail. Er I klar over hvor svært det er? Det var mig der lavede den første cocktail og så lavede Hardeep den anden. Hver gang han så tog fat i shakeren, viste han hvordan det i virkeligheden skulle gøres. Her begyndte folk altid at grine 😉

 photo Baileys5_zpswk616zyy.jpg

Og det som det hele handlede om. De to cocktails vi lavede med Baileys. Efter 4. runde tillod jeg mig at tage en smagsprøve og sjældent har jeg da smagt noget SÅ fantastisk. Den er bl.a lavet med seasalt og når det bliver kombineret med det søde Baileys, så går det hele op i en højere enhed. Jeg har heldigvis fået lov til at dele begge opskrifter med jer, så dem får I i næste uge.

Glæd jer 🙂

EN SØNDAG MED BAILEYS & ELLE 4

Mig der snakker og prøver at lyde klog 😉

 photo Baileys4_zpswcahsb3p.jpg
 photo Baileys3_zps32newlth.jpg

Og her kører det rigtigt for mig 😉

 photo Baileys10_zpsnx4ns2ya.jpg

På søndag går turen til Århus, hvor vi gentager det hele. Er der mon nogen af jer som skal deltage?

Billederne er taget af Julie Visborg Stenstrøm/PosterscopeLive jeg selv.

Indlægget er lavet i samarbejde med Baileys

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments