VIDEOBLOG: SVAR PÅ FRA SPØRGERUNDEN

ENDELIG fik jeg taget mig sammen og lavet en videoblog, hvor jeg besvarer aller spørgsmålene fra spørgerunden. Og vi kommer vidt omkring – Jeg snakker både om kærlighed, vægt, fremtidsdrømme og træningstips.

Som jeg også nævner, så er det en lille bitte smule grænseoverskridende at kaste sig ud i, for det er som om, at man er lidt mere blottet på video, end på billeder.

Når det så er sagt, så synes jeg faktisk at det var rigtig sjovt, så hvis det bliver en succes, så kommer der mange flere af den slags herinde i fremtiden.

Håber I tager rigtig godt imod den og at I ikke synes at jeg lyder alt for dum og kikset 😉

P.s: I videoen får jeg aldrig helt besvaret hvem jeg aller helst vil giftes med i hele verden. Jeg tænker stadig over den, men HVIS jeg skulle nævne en lige nu og her, så må det blive Justin Timberlake.

Pp.s: Hvis I godt kan lide videoer, så husk at følge mig henne på snapchat. Der deler jeg ret mange 🙂 Mit brugernavn er Miekirstinequist ?

YouTube video

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments