NÅR LIVET TAGER EN UVENTET DREJNING

 photo sanfran2_zpsyel60iyb.jpg

For et par uger siden, fortalte jeg lidt om, at der var sket nogle ting og at livet havde taget en drejning, der gjorde ondt i mit hjerte. Og det gjorde det virkelig. I ny og næ får jeg stadig et lille stik, men jeg er i bedring og til tider føler jeg mig næsten mere glad, her på den her side af situationen. Jeg vil egentlig ønske, at jeg kunne fortælle jer hvad der præcis er sket, for jeg synes også selv, at det kan være vildt irriterende at læse den slags indlæg 🙂 Der er vi nok bare indrettet med en nysgerrighed fra naturens side.

Sagen er bare den, at jeg selvfølgelig ikke er situationens eneste involverede og det bliver man nødt til at tænke på, når man taler til et forholdsvis stort publikum. Men det handler selvfølgelig om kærlighed. En slags kærlighed, som har stået på i rigtig rigtig lang tid. Den har til tider været noget af det bedste men alt for mange gange har den også været noget at det hårdeste. Her på den anden side, har jeg i hvert flad indset, at det på mange måder ikke har været sundt for mig.

Nu er det slut. Helt slut og på mange måder er det også en lettelse. Med alt hvad året har budt på indtil videre, føler jeg lidt, at jeg har nået en af livets milepæle og det er selvfølgelig også i kraft af, at jeg netop har færdiggjort mit studie. Når livet og hverdagen pludselig tager sådan en ændring, sætter det selvfølgelig en masse tanker engang. På èn måde synes jeg, at de perioder kan være ufattelig skræmmende og på en anden måde, er de enormt spændende. Det der med, at man ikke aner hvordan der hele ser ud om få måneder, har bestemt også sin charme 😉

 photo sanfran3_zpst7ea0yy1.jpg

For et par uger siden, tog jeg mig en lang tænkepause hjemme på Fyn. Jeg kiggede ud i luften, løb lange turen og tænkte store tanker. En lille del af mig havde lyst til at kaste håndklædet i ringen og rejse langt væk fra mit liv. En anden del havde lyst til, at der slet ikke skulle ske nogle ændringer, for i bund og grund er jeg rigtig glad for mit liv og min hverdag. Jeg har verdens bedste venner og laver lige præcis alt hvad jeg elsker at lave.

Dengang jeg flyttede til Berlin, havde jeg virkelig brug for at komme væk fra København. Jeg var kørt træt i livet her. Det hjalp heldigvis og siden jeg kom tilbage, har jeg haft en helt anden kærlighed til København og menneskerne her.

Denne gang havde jeg ikke brug for at flytte væk, men brug for eventyr og lyst til at gøre noget vildt og crazy. Så det gjorde jeg. Man kan tude eller man kan handle, som man siger. Jeg tog en forholdsvis spontan beslutning og købte en flybillet til San Fransisco. YES. Så nu skal jeg på eventyr. Det er så ugennemtænkt som det kan blive og noget i mig har allerede fortrudt 100 gange, mens en anden del stadig ikke har fået armene ned.

Jeg har ikke planlagt noget som helst andet, end at afrejsen finder sted midt i Juni og så er jeg væk i en måned. Pt. har jeg mest travlt med at spare en masse lommepenge op 🙂 Det eneste formål med turen er, at få mit eget lille eventyr. På mange måder er det selvfølgelig super skræmmende at skulle gøre det hele alene, men hvis jeg skal være ærlig, så er det faktisk det som jeg har aller mest lyst til.

Jeg er god i mit eget selskab. Jeg har boet alene de sidste mange år, flyttet alene til Berlin uden at kende et øje. Jeg er bestemt ikke bange for at dukke op til ting alene eller tage alene i biografen for den sags skyld.

Jeg glæder mig hver evig eneste dag og er sikker på, at det nok skal blive godt. Rigtig godt. I skal selvfølgelig nok komme til at høre en masse om det og lige pt. arbejder min hjerne på højtryk, for at finde frem til hvordan jeg bedst muligt kan inddrage bloggen. For I skal da med på eventyr. Selvfølgelig skal I det.

Rigtig god fredag til jer alle ?

 photo sanfran_zpsou9njuba.jpg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
27 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments