TRYING NEW THINGS

I går tilbragte jeg hele dagen i Kolding. Sagen er nemlig den, at jeg har kastet mig ud i et projekt, som ikke minder om noget, jeg tidligere har prøvet. Kunstmuseet Trapholt, har netop åbnet udstilling, Fetishism, hvor Lidewij Edelkoort (som vist nok er en ret stor kanon indenfor trendforskning) udstiller 10 forskellige “ismer” som hun mener, influerer trends inden for mode og design. For et stykke tid siden, blev jeg kontaktet af Trapholt, som spurgte om jeg ville deltage i udstillingen, ved at komme med et bud på, hvordan disse “ismer” kan ses i min dagligdag. Ja, det er lidt abstrakt og det tog mig også lidt tid at forstå 😉 Jeg takkede naturligvis ja, da det var en super sjov mulighed. Vi er i alt 5 bloggere, som har givet et bidrag.
 photo IMG_7240_zpshuarjzyq.jpg

Jeg skulle som sagt udvælge hverdagsting fra de forskellige ismer og da jeg så den endelige udstilling, blev jeg virkelig tilfreds med resultatet. Som I kan se, indgår det bl.a en Wegner sofa, et Sonja stel og lerkrukker.

 photo 1426086243920_zps92ksyo5m.jpg

Udstillingen åbner officielt i dag og i går var der den helt store fernisering. Det var virkelig en sjov og interessant dag, da jeg slet ikke har nogen erfaring fra Kunster-miljøet. Det er noget helt andet og virkelig skørt. Men også super spændende og inspirerende.

 photo IMG_7242_zpszoqbovo4.jpg

Hvis I aldrig har besøgt Trapholt, kan jeg kun anbefale at tage afsted. Det er de smukkeste bygninger jeg længe har set og udsigten over vandet, er helt fantastisk. Og nårh ja – der indgår selvfølgelig også en cykel i min udstilling.

 photo IMG_7243_zpsvssunjdx.jpg

Det er altså altid lidt skørt at se sig selv hænge i stort format 😉

 photo IMG_7246_zpsxdwfulth.jpg

Kat har også givet et bidrag og hun har selvfølgelig valgt en masse pæne ting.

 photo IMG_7247_zpss1dxu0yh.jpg

 photo IMG_7258_zps6egube6y.jpg

Jeg vil bestemt anbefale jer at tage ind og se udstillingen, hvis I kommer på de kanter. Der er heldigvis god tid til at få det gjort. Den kører nemlig helt indtil Januar næste år. I kan læse meget mere HER.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments