STATUS PT

 photo paris_zpsohvsriqd.jpg
Så er jeg igen hjemme i lejligheden på Nørrebro. Som altid, føltes det SÅ godt at træde ind ad døren, efter en rejse. Faktisk var det planen, at jeg skulle have pakket min kuffert endnu engang, for at rejse til Granada i Spanien meget tidligt i morgen. Microsoft havde været så søde at invitere mig derned, hvor de næste par dage skulle bruges på at teste kameraet i den nye Nokia telefon og se en masse spændende ting og få nogle gode oplevelse

Da jeg vågnede i Paris i morges, måtte jeg dog indse, at jeg nok havde gabt over mere end jeg kunne klare og at jeg altså ikke er Superwoman. Selvom jeg ville ønske at jeg var 😉 Min krop er stadig forholdsvis påvirket efter søndagens maraton og jeg er både fysisk og psykisk træt. Heldigvis havde de stor forståelse hos Microsoft og jeg var endda så heldig, at min partner in crime kunne træde til i stedet for mig. Jeg ved, at jeg kommer til at fortryde ti tusind gange, når jeg ser hendes flotte instagrambilleder af sol og sommer, men igen må jeg erkende, at jeg også er nødt til at lytte til min krop en gang imellem.

Der er sket mange ting i løbet af de sidste par uger. Så mange, at jeg har haft svært ved at fordøje det og ikke mindst nyde det. Nu har jeg pludselig fået foræret et par dage, så dem vil jeg bruge på at finde mig selv, lidt ro, arbejde på de mange indlæg jeg har i ærmet, få sovet ud, set mine veninder og huske mig selv på at være nuet.

Jeg vender snart tilbage med et uddybende indlæg om hvordan det var at løbe maraton, lidt flere billeder fra Paris og nogle fine sager fra pressedagen hos Ganni.

Rigtig god aften til jer alle <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments