HOMEBOUND

 photo P8150086_zps1k7qtdew.jpg

 photo P8150127_zpsw7tddch8.jpg

 photo P8150084_zpstresjfos.jpg

 photo P8150144_zps83pz1pva.jpg

Adlinks: Shirt: Monki Shorts: Sparkz (HERE) Bag: A.P.C (HERE & Cheaper Alternative HERE) Shoes: ASOS (HERE)

Sådan så jeg ud i går og baggrunden er endda hjemme på fine Fyn. Jeg endte med at tage spontant herhjem i weekenden, for nogen gange trækker familien bare. Jeg tilbragte det meste af dagen, med min søde mor hvor vi gik en laaaaaang tur og drak kaffe ved havnen i timevis, mens vi kiggede på det rolige vand og nød de lune temperaturer. Om aftenen testede vi den her opskrift og det er bestemt ikke sidste gang jeg gør det 😉

Mit outfit var ganske simpelt og bestod af mange af mine favoritter. Jeg er blevet glad for mine Sparkz-culottes. De er både ultra-behagelige at have på og så passer de sådan ca. til samtlige overdele i min garderobe 😉

I dag skinner solen selvfølgelig, så jeg tror at jeg vil starte dagen med en løbetur i skoven og slutte af med at hoppe i vandet. Jeg vil sådan ønske, at jeg kunne starte hver eneste dag sådan.

Rigtig god søndag ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments