ON THE NORTHSIDE

 photo nf1_zpsngrcihfp.jpg

Adlinks: Top: Vila (HERE) Shorts: Levis (SIMILAR PAIR HERE) Bag: Adax

Det var ikke fordi jeg fik taget voldsom mange billeder, da jeg besøgte Northside i fredags, men et par enkelte blev det til, så dem skal I da ikke snydes for. Jeg havde sådan en skøn dag og kan næsten ikke forstå, hvor heldige vi var med vejret. Det var første endda første gang i år at jeg havde shorts på 😉

Som sagt var det min første gang på Northside, men bestemt ikke sidste gang. Jeg er især vild med, at festivallen er så lille og overskuelige. Derudover er folk i Århus jo bare SÅ søde som sagen er lang. Tak til de af jer som kom og sagde hej. Jeg bliver simpelthen så glad og rørt hver eneste gang 🙂

 photo nf2_zpsraxv93zr.jpg

Noget af det bedste ved de danske festivaller er altså maden. Det fylder mere og mere og udvalget bliver bedre og bedre. I fredags var min største bekymring nærmest hvor meget jeg kunne nå og spise 😉 Her er det ærtemos og quinoa fra spisestedet GLAD.

 photo nf3_zpsble0wsrj.jpg

Som I kan se, var det ikke kun søde jyder jeg mødte. Emily var også afsted, så vi fik selvfølgelig også nydt et par øl og gode snakke i solen.

Alt i alt en virkelig god oplevelse og jeg kommer gerne tilbage næste år ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments