ABOUT LAST NIGHT

 photo IMG_0522_zpswfqiu960.jpg

 photo IMG_0534_zpsuhbxktff.jpg

 photo IMG_0530_zpsjnvdmsul.jpg

Adlinks: Shirt: Object (HERE & SIMILAR HERE) Shirt: American Apperal (SIMILAR HERE) Shoes: Gardenia (SIMILAR PAIR HERE) Bag: A.P.C (HERE)

Sådan så jeg ud i går, hvor jeg tilbragte min aften hos Bestseller. De hører til i det smukkeste palæ nær Amalienborg. Alene dèt gør værd at besøge dem, så snart muligheden melder sig. Så er de selvfølgelig også altid enormt søde derinde. Mange af deres PR-medarbejdere kommer fra Jylland og jeg er jo pjattet med jyder og deres venlighed 😉 Vi startede med at kigge lidt på de kommende kollektioner fra de forskellige brands og de bliver bare bedre og bedre. Alle sammen. Efterfølgende var der tre retters middag med vin og alt hvad den kunne bære. Jeg tænker stadig på desserten 😉

I aften går den løs igen, men her er temaet dog et lidt andet. Jeg skal nemlig mødes med hele Adidas-holdet inde hos 9PR, hvor vi skal ud og løbe en lille tur. Efterfølgende skal vi selvfølgelig spise mad og drikke drinks 😉

Desuden er jeg begyndt at pakke til weekendens Finderskeepers og lige nu er min største bekymring, hvordan jeg kommer derud. Jeg tvivl på at en taxa vil tage så meget bagage med 😉 Jeg har aldrig haft SÅ meget tøj med til et loppemarked, så jeg håber dælme at fremmødet er stort, så jeg ikke skal have det hele med tilbage igen.

[show_shopthepost_widget id=”687356″]

English recap: This is my outfit from last night where I visited Bestseller and their castle in the center of Copenhagen. It was such a great night, where we started out with having a look at their upcoming collection. At the end they served a pretty amazing dinner and im still dreaming about the dessert.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments