PHOTO DIARY FROM PORTO

 photo IMG_7574_zps9r56pfce.jpg

 photo IMG_7807_zpsfandl1oy.jpg

 photo IMG_7584_zpseatllfhj.jpg

 photo IMG_7598_zpsidwqm1jc.jpg

 photo IMG_7595_zps8x4njol8.jpg

 photo IMG_7570_zpsnt38d3jt.jpg

 photo IMG_7596_zpsedjw0cwv.jpg

 photo IMG_7699_zpskmhl06zg.jpg

 photo IMG_7957_zpsxbhdp1r3.jpg

 photo IMG_7803_zps1lkae0jc.jpg

 photo IMG_7967_zpsmhwi0wu9.jpg

 photo IMG_7956_zpslurixjpa.jpg

 photo IMG_7792_zpsjz5wdicn.jpg

Her får I lige en stor håndfuld billeder fra sidste uges rejse til smukke smukke Porto. Det er simpelthen en af de fineste europæiske byer jeg har besøgt. Den er ikke specielt stor og ej heller shoppe-venlig. Men hvis man er til lange gåture, smukke solnedgange, fantastisk mad og vin, så er det bestemt et sted, der skal besøges. Desuden er det helle ikke en destination, der kræver at man medbringer den helt store opsparing. Priserne kan sammenlignes med Berlin og det er jo slet ikke en dårlig ting 🙂

Vi tilbragte 4 dage dernede, hvilket var helt perfekt og jeg føler, at jeg fik set det meste af byen. Den ene dag lejede vi cykler og cyklede ud til Atlanterhavet, en anden dag var vi til portvinsmagning. De andre dage gik vi egentlig bare rundt og så byen og drak kaffe og øl på de mange fortovscafèer.

Min far og jeg så det også som en slags træningslejer til det maraton vi skal løbe i Paris om 2, 5 uger. Porto har nærmest flere bakker en San Fransisco, så der var god mulighed for lidt bakketræning. Desværre resulterede det også i, at jeg pludselig har fået lidt ondt i det ene knæ. Her kan man virkelig snakke om dårlig timing. Mest af alt, tror jeg at det handler om overbelastning, så de sidste par dage har jeg holdt mig så meget i ro, som overhovedet muligt. Heldigvis tror jeg at det har hjulpet, da smerterne næsten er forsvundet igen.

Rigtig god dag til jer alle ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments