WEEKEND I SOMMERHUSET

 photo PA100129_zpslygbqqjy.jpgArhh.. Jeg er totalt ladt op igen efter to skønne skønne dage på landet med mine bedste veninder. Sådan en lille getaway er efterhånden blevet en tradition og en helt fantastisk en af slagsen.

Selvom jeg elsker byen og alle de muligheder der er, så elsker jeg virkelig også at forlade den i ny og næ. Jeg får altid sådan en dejlig ro i sindet efter en tur på landet. Lidt ligesom når jeg trækker stikket og tager til Fyn. Dagene er blevet brugt på gode snakke, grin, bezzerwizzer (jeg vandt ;-)) simremad, gårture, rødvin og varmt te. Når jeg engang bliver sådan rigtig voksen, så vil jeg altså også have et sommerhus.

 photo PA100146_zpsiknraa6t.jpgSommerhusstilen iført min elskede og varme vest fra Fjällräven.

 photo PA100133_zpsj8oanbvy.jpg

 photo PA100136_zpsj0mks1ag.jpg

Lækker lækker øko-mad ?

 photo PA100156_zpsjaspnnup.jpgFugle på træk mod sydens sol. Noget I mig havde altså lyst til at flyve med dem.

I øvrigt er det virkelig et sjovt fænomen. Hvem i flokken kender ruten? Hvordan holder de pause? Hvor ofte holder de pause? Hvor lang er rejsen? Det må jeg altså lige lave lidt research på, næste gang jeg keder mig.

 photo PA100127_zpsbfsntg3o.jpg

 photo PA100161_zps48zvxqhl.jpg

 photo PA110162_zps9aglgyyj.jpgSimpel, men virkelig lækker morgenmad.

 photo PA100160_zps0v9jr369.jpgHeldigvis tager jeg til Fyn på onsdag, hvor jeg holder lidt efterårsferie. Jeg elsker virkelig naturen på den her tid om året og har slet ikke fået nok. Jeg glæder mig virkelig til endnu flere gåture, æbleplukning og indendørs hygge.

Kan I have en skøn aften ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments