DAGBOG FRA BALI

 photo PB280093_zpsfugtyigz.jpgBALI. Stedet der tog mig fuldstændig med storm og hvor jeg havde en af de skønneste weekender jeg husker. Om det handler om, at vi også havde det top-sjovt og oplevede så mange skøre ting, ved jeg ikke. Det faktum, at vi kom fra et meget koldt og kedeligt November-gråt Danmark, kan selvfølgelig også have en betydning.

Bali er fantastisk. Helt igennem fantastisk og jeg vil sådan ønske, at vi havde haft mere end to dage, for jeg er sikker på, at vi kun fik set den øverste top af isbjerget og jeg VED, at øren har så meget mere at byde på. Jeg er allerede gået i gang med at arbejde på at tage tilbage.

Vi boede i byen Seminyak, som er en af øens større byer og den ligger kun 30 minutters kørsel fra lufthavnen. Der er alt hvad man behøver; hoteller, stand, fantastisk shopping, et hav af spisesteder og ikke mindst nogle af de sødeste og mest venlige mennesker, jeg nogensinde har mødt.

Her får i lige en god håndfuld billeder fra vores rejse – og lov mig lige at overvej Bali, hvis I skal ud og have lidt sol og sommer over vinteren.

 photo PB270089_zpszveayjuz.jpgDer var VARMT hele døgnet rundt, sådan ca. 35 grader, så hver eneste aften hoppede jeg i poolen inden vi hoppede i seng.

 photo PB280118_zpsebtfrr7z.jpgSeminyak er et mekka for madelskere og udvalget af sunde retter var nærmest overvældende. Vi var blevet anbefalet Shelter, som vi heldigvis nåede at besøge flere gange. De serverede den bedste morgenmad jeg længe har fået, bestående af de lækreste Acai-bowls med frisk frugt og Granola. Mine tænder løber i vand, hver gang jeg tænker tilbage på dem.

 photo PB280124_zpsfdqesehj.jpg

 photo PB280110_zpsmzmlyo04.jpg

 photo PB280100_zpsqh9mtkzq.jpgIndretningen på Shelter skal altså også have et ord med på vejen, for det er simpelthen så hyggeligt at sidde under bambustaget omgivet af palmer og planter.

 photo PB290171_zpsarnsp0co.jpg

 photo PB280107_zpsqym9bfi2.jpg

 photo PB290180_zpsysz6tewm.jpg

 photo PB280130_zpsnlz1jjko.jpgOm lørdagen gik vi ind til en lille salon, hvor vi tilbragte et par timer med manicure og pedicure. Der er saloner over alt og priserne er så lave, at det næsten er gratis. Tror det kostede omkring 25 kr. for sådan en omgang og pigerne der arbejde der, var så søde som dagen er lang. Vi endte vist også med at give dem 75% ekstra i drikkepenge.

 photo PB280134_zpszpxje1e5.jpg

Iført min elskede sommerkjole fra Envii

 photo PB280127_zps6ikbm6db.jpgHvis man er glad for interiør, så er Seminyak også stedet at tage til.

 photo PB290183_zpsskb4956v.jpg

 photo PB290187_zpsu4fqzwdl.jpg

 photo PB290239_zpse41ydj22.jpgVi boede Hotellet Tss Suites, som bestemt også er anbefalelsesværdigt. Værelserne er store, rene og pæne. På taget er der den hyggeligste bar og en kæmpe (infinity) pool og et ganske fint fitness center.

 photo PB290087_zpsctautrwa.jpg

 photo PB290079_zpsl6r5ujdw.jpgKjole fra Custommade

 photo PB290235_zpsjx9moaag.jpgEndnu et fantastisk spisested er Sea Cirkus, hvor man også kan få den ene sunde ret efter den anden. Der endte vi selvfølgelig også med at besøge et par gange. Faktisk både til frokost og aftensmad den samme dag 😉 Om aftenen fik vi de bedste Linse og quinoasalater. Jeg vil sådan ønske at jeg havde et billede af det, men desværre bliver det også mørkt på Bali 😉

 photo PB290199_zpsjfptxs4p.jpg

 photo PB290231_zpsbjv8mjix.jpg

 photo PB290226_zpstaxpmiuv.jpgTak til Bali for den bedste weekend jeg længe har haft og hvor jeg virkelig følte mig fri, glad og lykkelig. Jeg kommer snart tilbage ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments