10 TING JEG GERNE VIL BLIVE BEDRE TIL

 photo PA170122_zpshbjfkgvo.jpg 1. At spiste fisk. Mit liv ville jo være SÅ meget nemmere.

2. At kigge lidt mindre på uret og få et mere afslappet forhold til tiden. Jeg er enormt punktlig, hvilket nogen gange faktisk godt kan være lidt irriterende.

3. At huske adgangskoder

4. At tale i store forsamlinger (jf. mit indlæg fra i går). Normalt er jeg egentlig ret god til at tale, men når der pludselig er MANGE øjne, som hviler på mig, så mister jeg både fokus selvtillid. Jeg er sikker på at det kan læres.

5. At falde i søvn og aftenen.

6. At svare på SMSer og Facebookbeskeder. For mig er det skruen uden ende og jeg har ALTID glemt noget og nogen.

7. At spare op til en dyr taske. Jeg begynder altid, men ender med at bruge det hele på highstreet.

8. At gå i høje sko. Eller, jeg kan godt finde ud af det, jeg vil bare ønske at jeg også var god til at få det gjort. Jeg ender altid med at sprænge over hvor gærdet er lavest og hoppe i de behagelige sneakers.

9. At lave færre tastefejl, når jeg skriver. I har sikkert også bemærket dem herinde – selvom jeg læser mine indlæg igennem 2-3 gange inden de bliver udgivet, så ser jeg dem simpelthen ikke. Åh det er træls. bare træls.

10. At se flere dokumentarer. Man bliver simpelthen så klog af det og jeg var egentlige blevet så god til det. MEN så kom der pludselig en ny sæson af ALLE mine yndlingsserier på en og samme tid, og pludselig havde jeg nærmest et nyt afsnit af noget, hver eneste dag. Too many choices

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments