EN SMUTTUR TIL MARBELLA

 photo P9260003_2_zpscmyfuhun.jpg

Hej venner ? Hermed et indlæg, om en af de skøreste, men også sjoveste, weekender jeg længe har haft. Michael, Simone og jeg var så heldige at være blevet inviteret til sæsonafslutningsfest på Ocan Club Marbella ved Malaga. Vi skulle rejse lørdag morgen og hjem igen søndag middag. Men andre ord; 24 timer på charterrejse.

Selvom det var enormt kort tid, så passede det mig faktisk ganske godt, for som jeg fortalte tidligere på ugen, så er jeg faktisk en smule rejse-mættet og har egentlig bare aller mest lyst til at være herhjemme, uden at skulle tænke på at pakke en kuffert og lukke diverse projekter ned.

Og man skulle da være et skarn, hvis man takkede nej til en weekend fyldt med sol, fest og sommer.

 photo P9260002_zpsqlsneszq.jpg

Der var heldigvis helt styr på sagerne fra arrangørernes side og da vi landede i Malaga lufthavn lørdag formiddag, blev vi hentet af en chauffør og kørt direkte til vores hotel i Marbella. Der begyndte jeg at fornemme, at jeg måske alligevel godt kunne bruge et par ekstra dage dernede 😉 Hold da fast hvor var det lækkert og deres morgenmadsbuffet er nok den bedste jeg nogensinde har prøvet. Jeg ærgrer mig stadig over, at vi kunne satte en halv time af til den.

Hotellet hedder H10 og det kan varmt anbefales, hvis man planlægger at rejse til de kanter.

 photo P9260017_zpsztjtjb5x.jpg

Jeg benyttede selvfølgelig straks muligheden for at hoppe i min yndlingssommerkjole fra Monki.

 photo DSC00495_zpsniefpjmn.jpg

Lidt mere fra Hotellet.

 photo P9260069_zpscfqdyovq.jpg

Mine to skønne rejsemakkere, Simone og Michael, som selvfølgelig også var med til at gøre weekenden ekstra sjov. Her har vi lige været i bad og gjort os klar til aftenes store fest på Ocean Club. Vi havde ingen idè om hvad der ventede os.

 photo P9260083_zpspglc3gkb.jpg

Da dørene gik op, blev vi mødt af en kæmpe pool, omgivet af havet, opdækkede borde, udklædte menneske, festklædte mennesker, en masse tjenere, champagne osv osv.

 photo P9260076_zps7insj7mq.jpg

 photo P9260086_zps8shiptde.jpg

Vi var afsted med nogle britiske og hollandske journalister, som også var dem vi sad sammen med hele aftenen. Egentlig skete der ikke så meget andet end, at der blev serveret en farligt masse drinks og lidt mad. Men det var nok til at få skabt en god stemning og så snart mørket faldt på og dj’en spillede højere og højere, var der ikke mange der blev siddende på deres stole.

 photo P9260085_zpszz3lao2i.jpg

 photo P9260093_zpsfe37kcum.jpg

Og ja, resten af aftenen dansede vi rundt under den lunde sommerhimmel og grinte lidt af situationen. Det var en sjov aften.

 photo P9260095_zpsijji3g6d.jpg

 photo P9260092_zpscziylco4.jpg

Tak til Ocean Club Marbella for en weekend lidt ud over det sædvanlige ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments