DAGBOG FRA SINGAPORE

 photo PB260026_zpswkzbtci3.jpgSå er det blevet tid til den sidste omgang fotospam fra de varme lande. I hvert fald i denne omgang, men så har jeg vist også presset citronen, så meget som muligt 😉 Nu skal det handle lidt om Singapore, som jo egentlig var “hovedestinationen” på vores rejse. Opholdet blev så bare lige opdelt i to, da vi afbrød med en lille weekendtur til Bali.

Singapore overraskede mig positivt på alle tænkelig måder. Jeg havde nok forventet at komme til et sted, hvor jeg næsten ikke turde gå på gaden, i frygt for at blive anholdt og smidt i fængsel. På samme måde havde jeg også frygtet, at alt ville være så dyrt, at jeg knapt havde råd til at købe en cola. Men ingen af tingene var så slemme 😉

Singapore er ren, pæn, stor og ikke mindst varm og fugtig hele året rundt. Håret sidder mærkeligt, men kroppen har det dejligt.

 photo PB251581_zpsyjcmktqq.jpgIført det fineste sæt fra Objekts kommende kollektion og Sandaler fra Gardenia.

 photo PB260042_zpssco5lxqn.jpg

 photo PC010179_zpsjd0wxosh.jpgOmrådet Haji Lane blev hurtigt vores favorit. Sådan en farverig og flippet stemning, er ikke lige det man forventer at møde i Singapore, men den er der og der er virkelig hyggeligt. Området er proppet med små fine og virkelig gode butikker og hyggelige restauranter, hvor folk sidder ude hele natten og de må både drikke og ryge.

 photo PC010137_zpsyo70rip7.jpgEt lidt mere klassisk Singapore 😉

 photo PB241535_zpsewynr85m.jpg

 photo PC010163_zpsgln0dzip.jpgPalme t-shirt fra Munthe, som også kommer i butikkerne i starten af det nye år.

 photo PB260038_zpsqzexj4wf.jpg

 photo PB260036_zpshusqnxnk.jpgI Singapore kan man også købe søde kartofler. Så kan jeg roligt flytte derud, hvis det en dag skulle blive aktuelt 😉

 photo PB260034_zpspq5acnkh.jpg

 photo PB241565_zpsnuvrtugw.jpg

 photo PB250020_zps0t1mbroy.jpgDe bedste rejsepartnere ?

 photo PB251625_zps5kvuneez.jpg

 photo PB241536_zpsf61bzhrg.jpg

 photo PB241537_zpscatoxjpc.jpg

 photo PB250006_zpsqzegdyxt.jpgAlt i alt var Singapore et virkelig lækkert sted, som jeg snildt kunne besøge igen. Nu var vi jo også i den heldige situation, at have Rikke som vores egen personlige guide. Det gør det altid lidt sjovere at rejse, hvis man har en insider (hehe) ved sin side. Vi havde selvfølgelig aldrig fundet alle de gode og hyggelige spisesteder, hvis det ikke havde været for hende og hun behøver ikke bruge lang tid på at overtale mig til at komme på besøg igen (Hej Rikke).

Èn ting, som er sikkert og vist er, at jeg skal afsted igen denne vinter. En uge i de varme lande har uden tvivl gjort mit humør meget bedre og for første gang i mange år, har jeg ikke mærket skyggen af vintertristhed. Så er spørgsmålet bare, where to? Det eneste krav er at der er varm ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments