ET KIG IND I MIT HJEM

 photo modeblog - Sans for detaljer - iBOLIGEN 10.jpg_zpsfh7thspd.jpg

 photo modeblog - Sans for detaljer - iBOLIGEN 107.jpg_zpsu4l3myhd.jpg

 photo modeblog - Sans for detaljer - iBOLIGEN 105.jpg_zps7ffnvxsb.jpg

For et par måneder siden, fik jeg fint besøg af et lille hold, bestående af en fotograf og boligstylister. De skulle fotografere mit hjem, så det kunne blive solgt til forskellige boligreportager. Det var altså virkelig en sjov oplevelse. Især fordi jeg altid har undret mig over, hvordan det foregår, når jeg selv har kigget på den slags i magasiner. F. eks har altid undret mig over, hvor folk gjorde af deres af deres ledninger og stikkontakter. I har det ikke fra mig, men det starter med Photoshop 😉

Nu er reportagen kommet op på Iboligen.dk så der kan I se endnu flere billeder og læse et lille interview med mig.

Som sagt er det ved at være et par måneder siden og der er sket en del ændringer siden. Så sent som i dag, har jeg malet spisebordet hvidt og mit sofabord er også skriftet ud. Jeg skal også lige huske at nævne, at der selvfølgelig roder meget mere i virkeligheden 😉

I finder det lige HER og lad mig endelig vide hvad I synes om det ?

English recap: A few month ago a team of interior-stylist and a photographer dropped by my apartment to shoot an editorial. Now it’s up on Iboligen.dk with a short interview. You can see it right HERE.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments