ÅRET DER GIK #4

Så nåede vi sørme til den aller sidste omgang med tilbageblik på 2017. De andre af slagsen kan I se lige HER, HER og HER. Jeg har lavet de her indlæg hvert år i bloggens (9 år lange) levetid og gang på gang minder de mig om, hvor fantastisk det egentlig er, at have sådan en lille dagbog liggende ude på internettet. For hver måned jeg bladrer igennem, bliver jeg mindet om oplevelser og fine stunder, som jeg egentlig havde glemt alt om.

I dag skal det handle om årets sidste måneder, som faktisk slet ikke var så ringe. Efter verdens længste (og ret kedelige) sommer, tog jeg atter hul på hverdagen og begyndte endda at rejse igen, efter en lang pause. Det sene efterår har nu aldrig været min favoritsæson og derfor gjorde jeg, som jeg også har gjort de sidste par år; pakkede kufferten og rejste mod sol varmere himmelstrøg

Se med engang..

oktoberOKTOBER

▪️ Oktobers højdepunkt var afgjort turen til skåne, hvor Visit Sweden have inviteret på gourmettur med mad og sydsvenske råvarer i fokus. Sjældent har jeg set så mange fine ting og mødt så mange inspirerende mennesker på så få dage. Det var her, at jeg for alvor blev svenskofil.

▪️ På selvsammen tur, fik skudt et par outfitbilleder med røde gummistøvler, blandt blomstrende æbletræer.

▪️ Jeg gav ordet videre til jer, så I kunne fortælle lidt mere om jer selv.

▪️ Jeg delte 10 irriterende hverdagsmomenter.

▪️ Jeg rejste til Amsterdam, hvor jeg mødtes med mine Amerikanske venner. Vi var totalt heldige med vejret og alt spillede mere eller mindre. Dog var det også en weekend, som jeg rent mentalt ikke var helt klar på og jeg endte med at komme hjem, med et meget stresset sind.

▪️ Jeg genoptog “En uge i mit liv-indlæggene”. De er så sjove at lave, men tager virkelig en krig.

november

NOVEMBER

▪️ Det blev November, som efter min mening er året mest kedelige og grimme måned. Jeg startede med en tur på SAS hotellet, hvor jeg kom en tur helt op på toppen og opdagede, at København også kan gøre mig blød om hjertet på en grå og diset dag.

▪️ Jeg tippede om verdens fineste Pyjamas, som jeg faktisk også er iført, mens jeg sidder og skriver det her.

▪️ Jeg fortalte om 30 ting jeg har lært på 30 år.

▪️ I midten af måneden lavede jeg et winter escape og satte mig på et fyl til Bali-land, hvor jeg tilbragte de første par dage all by my self.

▪️ Senere mødtes jeg med Kat og Rikke og vi havde 5 skønne dage, hvor vi kørte lidt rundt på øen og genså nogle af vores favoritspots.

▪️ Jeg dedikerede et helt indlæg til maden på Bali.

▪️ Efter en uge på Bali rejste Rikke og jeg til Singapore. Kat skulle også have været med, men der var lige en naturkatastrofe, som kom i vejen.

▪️ Selvom meget af tiden gik med at få Kat sikkert væk fra Bali, så endte jeg med at blive mere og mere forelsket i Singapore. Det èr altså en fantastisk og ret skør lille perle.

december

DECEMBER

▪️ December startede lige på og hårdt. Præcis derfor flygtede jeg også hjem til Fyn, kort tid efter at jeg var landet med flyveren fra varme Asien.

▪️ Jeg delte billeder og fortællinger fra min vildeste hoteloplevelse til dato.

▪️ Jeg var en tur i Tivoli og kom i julestemning i en grad, som jeg aldrig har været det før.

▪️ Jeg lavede Pull apart brød og delte selvfølgelig opskriften.

▪️ Jeg tog på Getway til Falkenberg Strandbad sammen med min mor. En fuldstændig fantastisk oplevelse og afgjort det bedste spa-ophold jeg har været på til dato.

▪️ Jeg tog på mental juleferie og opdaterede ikke bloggen i mere end tre dage. Noget der ikke er sket i mange mange år, men faktisk viste sig at være en rigtig god idè.

▪️ Jeg ønskede godt nytår og takkede for det, der blev bloggens hidtil bedste år.

Jeg håber at I har nydt at læse med på mine små fortællinger fra året. Afslutningsvis vil jeg igen bare lige siger TAK TAK TAK fordi I læser med herinde og fordi i er med til at sætte jeres præg på indholdet hver eneste dag. Uden jer, ville jeg slet ikke havde alle de her fantastiske muligheder. Jeg glæder mig til til endnu et fantastisk år i jeres selskab 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments