EN UGE I MIT LIV

Sidste år lavede jeg nogle stykker af de her indlæg og dengang tog i så fint imod dem. Siden har enkelte af jer endda også spurgt, om jeg ikke vil lave dem igen og hvad I ønsker skal I få ♥ De tager en krig at lave og er vanvittig lange, hvis I kommer igennem det hele, så er I sgu seje 😉

Det er sidste uge, som det skal handle om og jeg valgte netop dèn uge, fordi den på mange måder så ud til at blive helt almindelig. Det blev den også – og så alligvel ikke. Jeg havde langt flere hjemmeaftener end normalt og knapt så travlt, som jeg kan havde. I kommer også til at opleve, at jeg stadig træner en del og at jeg er inde i en periode, hvor jeg går tidligt i seng, ser ret mange serier og spiser lidt for meget take away.

Se med engang..

ugen

MANDAG

6.15 Min alarm ringer og på trods af, at det er mandag, helt mørkt og at jeg er kommet lidt for sent i seng, fordi søndagen bød på madklub, så er jeg overraskende frisk. Jeg hopper i løbetøjet og og snørrer mine løbesko.

6.30 Jeg er godt i gang med ugens første løbetur og allerede fra begyndelsen kan jeg mærke at jeg har gode ben og beslutter mig for at tage en lang tur.

7.35 Tilbage på Nørrebro efter 12 km rundt i København.

8.00 Jeg har været i bad og sætter kaffen over og laver mig en stor portion morgenmad. Jeg er vanvittig sulten oven på så mange kilometer.

8.30 Da jeg har spist og tjekket op på internettet, rykker jeg mig selv og computeren ind i mit soveværelse, hvor jeg også har mit hjemmekontor. Her sidder jeg i et par timer og får færdiggjort nogle blogindlæg og svaret på et par mails.

11.00 Jeg begynder at gøre mig klar og kommer i tøjet og lægger lidt make up.

11.45 Jeg hopper på cyklen og kører mod Frederiksberg, hvor jeg har en aftale med Emilie.

12.00 Jeg mødes med Emilie og lille Isolde foran Frederiksberg have, hvor vi går en runde og vender verdenssituationen. Vejret er gråt og regnfuldt med lige der holder det faktisk tørt.

13.00 Efter gåturen går vi over i Frederiksberg centret, hvor vi spiser frokost på 42Raw og vender lidt mere af verdenssituationen.

13.45 Jeg kører tilbage mod Nørrebro, hvor jeg mødes med Kat og skyder et par outfitbilleder. Det var ikke den største succes, for det er sgu svært at se pæn og smart ud, med regn og blæst i hovedet.

14.15 Til møde med en samarbejdspartner på Nørrebro, hvor der lige skulle ligges en del planer for fremtiden.

16.00 Jeg har en time inden min næste aftale, så jeg kan lige nå hjem. Jeg når dog ikke så meget andet, end at svare på et par mails og færdiggøre dagens andet indlæg.

17.00 Jeg går ned på en bar, som ligger lige ved min lejlighed. Her står den på Business and beers med mine to veninder.

19.00 Hjemme igen. Heldigvis er der rester fra søndagens madklub, så det bliver min aftensmad.

20.00 Jeg drikker en kop te og ser søndagens afsnit af Herrens Veje. ELSKER den serie.

21.00 Kigger lidt internet og forbereder tirsdagens første indlæg.

22.00 Jeg går tidligt i seng og ser et afsnit af Riverdale på Netflix.

img_6961Mandagsstilen i regn og rusk


TIRSDAG

06.15 Alarmen ringer og modsat mandag, så er jeg træt. Så træt, at jeg overvejer at blive liggende. Viljen vandt og jeg kom op.

6.30 Jeg spiser et æble og drikker et glas vand. Pakker træningstøjet og cykler ned i Fitness World, hvor jeg har meldt mig på en Stram op-time.

7.00 Stram op. En lidt dårlig time, egentlig. Både fordi min krop var træt, men også fordi træneren ikke lige var min kop te.

8.00 Hjemme igen. Går i bad, hopper i tøjet og spiser morgenmad.

9.00 Jeg havde egentlig planer om at gøre lidt rent i min lejlighed, men der er et blogindlæg, som taget lidt længere tid at lave, end jeg lige havde forventet og der er travlhed i min indbakke. Ikke noget vildt og vigtigt, men alligevel noget der skal passes. De næste par timer går foran computeren.

11.30 Jeg lægger make up og begynder at gøre mig klar.

12.10 Cykler ned til The Powder Room, hvor jeg skal have fyldt mine vipper op. Den time fløj afsted, for Malene og jeg havde en million ting der lige skulle vendes. Smart at man lige kan gøre det, mens man får lange vipper 😉

13.30 Kører ind mod centrum.

14.00 Besøg hos Soil Agency, hvor jeg lige skulle aflevere nogle ting jeg havde lånt og så skulle jeg også kigge på lidt nyt.

14.30 Besøg hos Impression PR, som faktisk ligger i samme bygning som Soil Agency. Her fik jeg en hurtig kop kaffe og en snak.

15.30 Kører hjem mod Nørrebro og på vejen gør jeg mig ret store overvejelser over hvordan jeg skal gribe den næste opgave an. Jeg har nemlig bestilt en del ting på nettet, som ligger i flere forskellige pakkeshops #storyofmylife. Jeg kører forbi den første, hvor jeg skal hente et ring light (en kæmpe lampe, som jeg skal bruge til foto) pakken var dog ALT for stor til at have på cyklen, så jeg beslutter mig for at køre hjem og stille cyklen.

15.45 Fordi en anden pakkeshop, hvor jeg bl.a henter den her kjole, som jeg købte i sidste uge.

16.00 Hjemme, hvor jeg lige tjekker mail og spiser en snack. Jeg har ikke fået frokost, så jeg er ved at dø af sult.

16.15 Jeg beslutter mig for at få overstået det der projekt med den store lampe, så jeg går ned til pakkeshoppen. Kassen er gigantisk, men den vejer heldigvis ikke specielt meget, så jeg kan godt bære den hjem.

17.00 Hjemme igen, hvor jeg pakker lampen ud og tester den lidt.

17.30 Sætter mig ved computeren og lægger en sidste hånd på dagens andet indlæg.

18.00 Jeg orker ikke at lave mad, så jeg bestiller take away fra WOLT igen igen.

18.40 Maden kommer og det er SÅ tiltrængt.

19.30 Ser det første afsnit af The People vs. O.J Simpson på Netflix. Min veninde, Julie, har ret meget optur over den og vi plejer at have samme smag i serier.

20.30 Jeg arbejder på onsdagens første indlæg. En collage med en masse links. Jeg elsker at lave de indlæg, men det tager også ret lang tid.

22.15 Færdig og klar til at hoppe i seng.

22.30 Jeg ser et afsnit Riverdale og derefter ZzZZzzzZ.

Processed with VSCO with b1 presetPakkesituationen


ONSDAG

06.30 Uret ringer og jeg er klar til endnu en dag. Jeg forsøger at holde en eller to træningsfri dage om ugen, selvom jeg ellers bedst kan lide at starte mine dage med at få pulsen op.

6.40 Jeg går i bad.

7.00 Spiser morgenmad foran computeren, mens jeg tjekker op på lidt nyheder og læser lidt blogs. Go’ morgen Danmark kører som altid i baggrunden.

8.30 Jeg hopper i tøjet, lægger make up og sætter hår.

8.45 Jeg rykker ind på mit hjemmekontor, hvor jeg klarer lidt praktiske ting foran skærmen. Jeg lægger bl.a en sidste hånd på dagens indlæg og når heldigvis også lige at få bogført nogle kvitteringer i mit regnskab.

10.30 Regnen er desværre begyndt i stå ned i tykke stænger. Bedst som jeg skal ud af døren, selvfølgelig. Jeg hopper i regnjakken, kaster mig ud i det og sætter kursen ind mod byen.

11.00 Besøg hos Noise PR hvor jeg egentlig bare skulle hente nogle ting. Jeg ender med at blive hængende et lille stykke tid og får en lille snak.

12.00 Kører hjem mod Nørrebro igen. Egentlig skulle jeg lige have været i Magasin for at lede efter brune strømpebukser, men det regnede stadig åndssvagt meget, så jeg ville hellere hjem i en fart.

12.30 Hjemme igen og spiser en lille frokost.

13.00 Work work igen foran computeren. Jeg har overraskende meget tid foran computeren den her uge, så jeg er godt med over hele linjen og når alt det jeg skal. Det er virkelig den bedste følelse.

15.00 Begynder at gøre mig klar til at tage ud af døren igen. Jeg skal bl.a mødes med Kat og skyde et par billeder, så jeg skal lige besluttet hvilket outfit jeg skal kaste mig ud i.

15.45 Mødes med Kat og vi cykler mod Østerbro, hvor vi starter med at skyde de her billeder. Det var ikke helt nemt for os at finde en lokation hvor som både var pæn, havde læ og godt lys 😉

16.30 Vi tager til pressedag hos Mørch Fashion. Et bureau, som jeg faktisk aldrig har besøgt før. Men det er bestemt ikke sidste gang, for de var søde som dagen er lang og har repræsenterer de skønneste brands.

18.00 Hjemme igen. Der er heldigvis masser af rester fra tirsdagens WOLT-levering, så det bliver min aftensmad.

19.00 Sidder en times tid foran computeren og fixer et par ting og sager. Det er min 3. hjemmeaften i træk. Det er ikke sket i rigtig rigtig lang tid, men jeg trænger til det og nyder bare roen og stilheden.

20.00 Ser endnu et afsnit af The People vs. O.j Simpson.

21.00 Arbejder på torsdagens første indlæg.

22.15 Færdig for i dag og klar til at hoppe i seng.

22.30 Ser endnu et afsnit Riverdale (guily pleasure) og falder hurtigt i søvn efterfølgende.

img_2396Et sted på Østerbro


TORSDAG

08.00 Uret ringer. Det er sjældent at jeg giver mig selv lov til at sove længe i hverdagene, men fordi jeg har været hjemme de sidste tre aftener er jeg godt med og lidt ekstra søvn kan man jo altid bruge.

8.15 Jeg står op, drikker et stort glas vand, hopper i løbeskoene og løber en tur på 8 km. Det er sjældent at jeg løber i “myldretiden” og på det tidpunkt, er vil det være synd at sige, at jeg har byen for mig selv.

9.00 Jeg stopper ved Føtex, hvor jeg skal hente et par pakker.

9.20 Hjemme igen. Jeg laver morgenmad, som jeg spiser foran computeren, mens jeg tjekker op på internettet.

9.45 Jeg lægger en sidste hånd på dagens første indlæg, udgiver det og svarer på et par mails.

10.00 Min lejlighed trænger virkelig til at blive gjort rent, så jeg beslutter mig for at give den en ordentlig omgang, inden jeg går i bad.

11.00 Færdig med rengøringen og det føles jo SÅ godt. Inden jeg hopper i bad, lægger jeg en ansigtsmaske og putter en hårkur i mit hår.

11.15 Lade begge dele trække, men jeg svarer på et par mails og hopper i efterfølgende i bad.

11.45 Hopper i tøjet og gør mig klar.

12.15 Jeg har lige 45 minutter inden jeg skal ud af døren, så jeg starter på dagens andet indlæg.

13.00 Hopper op på cyklen, og sætter kursen ind mod byen.

13.15 Første stop er hos My Lèontine, hvor jeg skal hente et spontant køb, som jeg også lige nåede at gøre mig i løbet af formiddagen.

14.00 Pressedag hos Connect Comunitation. Jeg kom på et tidpunkt, hvor der var rigtig mange andre, så alle medarbejdere var fuldt optaget. Jeg havde ikke tid til at vente, så jeg smuttede desværre hurtigt igen.

14.30 Besøg hos Impression PR, som også havde inviteret på pressedag. Her kom jeg til gengæld på et tidpunkt, hvor der ikke var andre, så da jeg bliver tilbudt en G&T må jeg droppe mit princip om ikke at drikke alkohol før kl. 16. Jeg bliver hængende lidt og snakker og kigger på nye ting og sager.

16.00 Kører hjem mod Nørrebro.

16.20 Hjemme igen og har et par timer foran computeren. Jeg arbejder videre på dagens andet indlæg, udgiver det og begynder at samle inspiration til fredagens indlæg, som selvfølgelig er en fredagshilsen.

18.00 Min veninde, Kassia, kommer til middag kl. 18.30 og jeg har besluttet, at vi skal bestille mad fra WOLT (igen igen igen) Så jeg lægger en bestilling fra mit absolutte favoritsted.

18.05 Jeg kigger lidt på nettet og begynder efterfølgende at dække bord og gøre klar til at Kassia kommer.

18.30 Både mad og Kassia ankommer. Vi snakker i 10 minutters tid og sætter os derefter til bords.

22.00 Kassia smutter hjem og jeg begynder at gøre mig klar til at hoppe i seng.

22.15 Hopper i seng og ser noget serie på Netflix.

Processed with VSCO with a4 presetPressedag hos Impression PR


FREDAG

06.30 Uret ringer. Jeg vil egentlig gerne have været trænet i fitness, men der var ikke lige noget hold der passede og jeg orkede ikke at gøre det selv.

6.45 Derfor bliver det til endnu en løbetur. Igen omkring en 8-9 km. På vejen hjem stopper jeg ved fakta og handler lidt ind. Jeg ELSKER at handle ind på det tidspunkt. Ingen kø og udsolgte varer.

8.00 Hjemme og hopper i bad.

8.20 Spiser morgenmad foran computeren og tjekker op på internettet.

9.00 Lægger sidste hånd på dagens indlæg, som er en fredagshilsen og forbereder mig på et møde, jeg har senere på dagen.

10.15 Jeg hopper i tøjet og gør mig klar.

11.00 Sætter kursen ind mod byen, hvor jeg skal til pressedag hos Polhem PR.

11.20 Pressedag hos Polhem, hvor jeg kigger på en masse pæne ting og sager. De har et vanvittigt godt udvalg af Beauty. Jeg har god tid, så jeg spiser også lige en anden morgenmad/tidlig frokost.

12.45 Sætter kursen mod Nørrebro, hvor jeg har et møde med en samarbejdspartner.

13.00 Møde

15.00 Færdig med mødet og kører hjem.

15.15 Spiser lidt mad og tjekker op på internettet.

16.45 Forbereder lørdagens indlæg, som er Saved Items. Jeg har lavet de indlæg så mange gange, at det nærmest kan klares med lukkede øjne. Eller i hvert fald gøre det på ingen tid.

17.15 Pakker en lille kuffert, da turen går til Fyn lørdag morgen.

17.10 Hopper på cyklen og kører mod Frederiksberg

18.30 Mødes med min søster på Madklubben Frederiksberg. Vi forsøger at gå ud èn gang om måneden. Bare hende og jeg. Det er verdens bedste tradition og vi får vendt en hulens masse ting.

20.00 Vi er færdige med at spise, men bliver hængende og får endnu en drink eller to.

23.00 Kører hjem mod Nørrebro. Jeg havde snakket med nogle veninder om at mødes til en øl, men jeg fornemmer at de er brudt op. Jeg er egentlig også træt, så det passer mig fint nok at komme hjem i nogenlunde god tid. Selvom lidt fest måske havde været meget godt, oven på en masse hjemmeaftener.

23.30 Jeg hopper i seng med et afsnit Riverdale.

Processed with VSCO with a6 presetMiddag på Madklubben


LØRDAG

07.30 Uret ringer og i dag er min træningsfri dag. Alligvel kan jeg ikke blive liggende i sengen, for jeg skal nå et tog mod Fyn.

7.45 Hopper i bad, kommer i tøjet og pakker de sidste ting i min lille kuffert. Det er trods alt kun to overnatninger jeg skal være væk.

8.15 Spiser en hurtig morgenmad foran computeren mens jeg tjekker op på internettet.

8.40 Jeg stater på at nå toget fra hovedbanen kl. 9.30 så jeg smutter allerede hjemmefra 45 minutter før. Jeg skal med 5C (Københavns mest brugte bus) og jeg kommer aldrig til at stole på den. Så better safe than sorry,

9.20 Ankommer til hovedbanen, hvor jeg tjekker afgangstavlerne. Her opdager jeg, at der åbentbart er kommet nye køreplaner og mit tog kører kl. 9.23 og ikke 9.30. Altså om 3 minutter.

9.23 Jeg når det heldigvis og finder en plads. Utroligt nok kører toget til tiden. Jeg bruger de to timers transport tid på at arbejde på bloggen. Jeg skriver bl.a en del på det her indlæg.

11.35 Ankommer til Middelfart på Fyn, hvor min mor selvfølgelig henter mig. Min far er i København, så det er kun hende og jeg resten af dagen.

12.00 Vi spiser frokost, snakker og vender verdenssituationen.

13.00 Min mor handler ind og jeg arbejder lidt mere på et par blogindlæg.

14.00 Vejret er blæsende men solen kigger alligvel frem i ny og næ. Derfor beslutter vi os for at gå en tur. Vi ender med at gå i flere timer og forholdsvis mange kilometer.

16.00 Hjemme igen, hvor vi hygger lidt i sofaen. Vi drikker et glas vin og læser lidt i magasiner.

18.00 Vi begynder at lave mad. Menuen står på blomkålspizza med ærtecreme og Avocado.

19.00 Vi spiser.

22.00 Efter 3-4 glas vin spørger jeg min mor, hvad klokken egentlig er. Da hun siger 22 fatter jeg minus. De sidste 3 timer er fløjet afsted. Det betyder selvfølgelig bare, at vi har hygget os.

22.30 Vi ser den sidste del af tv2’s knæk cancer-show, men vi er begge alt for trætte til at koncentrere os.

23.30 Vi giver op og hopper i seng.

Processed with VSCO with a4 presetFra en blæsende gåtur med Mutti


SØNDAG

7.30 Jeg vågner langsomt op i mit barndomshjem og da jeg fornemmer at det er lyst udenfor, er jeg sikker på at klokken er langt over 9.

7.40 Jeg hører at hoveddøren smækker og om søndagen er det lyden af, at min mor kører til bageren #lækkert.

7.45 Jeg åbner min computer og ligger og stener lidt på nettet.

7.55 Min mor kommer hjem igen og jeg står op. Vi sætter kaffe over, skærer lidt frugt og spiser morgenmad.

8.30 Jeg sætter mig i sofaen og lægger en sidste hånd på dagens første indlæg og udgiver det.

9.00 Jeg vil egentlig gerne løbe en tur, men stormen hersker stadig derude, så jeg beslutter mig for at melde mig til Stram op i Fitness world. Der er er det altså smart at træne i en kæde, som har centre over hele landet.

9.15 Jeg cykler ud i Fitness World

9.30 Mit hold er først kl. 10 min jeg kommer i god tid, så jeg lige kan løbe lidt intervaller på løbebåndet.

10.00 Stram op

11.00 Færdig og jeg kører hjem igen

11.15 Smutter i bad og hopper i tøjet

11.45 Arbejder lidt foran computeren

12.30 Min far kommer hjem fra København, så vi siger hej og catcher lidt op.

13.00 Spiser lidt frokost

14.00 Jeg trænger til frisk luft, så jeg går en lille tur.

14.45 Jeg ser et afsnit Stanger Things.

15.45 Begynder at arbejde på mandagens Webshop-favourites’s indlæg.

17.00 Hjælper min mor med madlavningen, som står på en god klassisk omgang tortillas.

18.00 Vi spiser.

19.00 Mine forældre bor meget tæt på vandet, så vi har fulgt godt med i nyhederne om de forhøjede vandstande. Min mor og jeg går en tur ned til vandet for at se hvordan det står til. Og de har ganske ret – det er virkelig voldsomt.

20.00 Vi ser Herrens veje og drikker aftenkaffe.

21.00 Vi sludrer lidt, ser nyheder og hvad man nu ellers gør en søndag aften.

22.00 Jeg hopper i seng og ser selvfølgelig lige endnu et afsnit Stanger Things.

Processed with VSCO with a4 presetFineste Fyn

Husk endelig at følge med henne på Instagram, hvor jeg dagligt deler ud af hverdagen.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments