DET BEDSTE ÅR

afbbb5b5be7a746928b824c48b15ac62Picture via Pinterest

Hej kæreste jer!

Velkommen til årets sidste dag og dermed også årets sidste indlæg. Har I vilde planer for i aften? Mange af jer, har sikkert allerede taget hul på forberedelserne, så jeg vil ikke tage alt for meget af jeres tid. Men en lille nytårshilsen skal I selvfølgelig ikke snydes for.

Selv er jeg tilbage på Nørrebro, efter flere ugers frem-og-tilbage-show. I går peakede det, da jeg startede hjemme på Fyn, for at tage toget til Horsens, hvor vi skulle fejre min kære svogers fødselsdag hos mine svogerforældre. Sidst på eftermiddagen kørte min søster, nevøer og fødselsdagsbarnet tilbage til København, hvor jeg landede først på aftenen.

I skrivende stund, er jeg lige kommet hjem fra en løbetur og forsøger at få et overblik over lejlighedssituationen. Der er både julegaver og kufferter over alt!!

Jeg springer ind i det nye år hos hos min veninde Julie. Vi bliver en 7-8 stykker og skal bare holde den helt klassisk med middag, drinks og fest. Det blir godt. Heldigvis bor hun lige på den anden side af gaden, så det dårlige vejr behøver jeg ikke at bekymre mig om.

Til sidst vil jeg lige benytte mig af at sige TAK til jer, for et vanvittigt godt år. 2017 har afgjort været bloggens bedste. Både hvad angår mit eget game og min lyst, besøgstal og business-wise. Selvom det der med aldrig at have fri og altid lige skulle nå noget, også har udfordret mig mere i år, end nogensinde, så er det det hele værd. Jeg er simpelthen så taknemmelig for min hverdag og for de muligheder, som den her platform, som jeg startede som en lille hobby i 2009 har givet mig. Tænk engang, vi næste år går ind vores 10-års jubilæumsår. Det er slet ikke til at forstå.

Jeg tjekker selvfølgelig ind igen i morgen og er ved at lægge sidste hånd på et indlæg, med en masse tips og tricks til jeres 1. Januar.

Nu er der vist bare tilbage at sige….

HAPPY NEW YEAR ♥

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments