POSTKORT FRA BALI-LAND

Så blev det endelig tid til et lille postkort fra min yndling-ø. Alt er som det skal være; varmen, maden, stemningen, farverne og jeg kunne blive ved. Det eneste minus er, at det har regnet lidt her til eftermiddag, men på den anden side, så gav det mig en anledning til at få arbejdet lidt, så i sidste ende er det nok meget godt.

De seneste dage har jeg været all alone, men har selvfølgelig mødt forskellige mennesker, som man jo gør. Her til eftermiddag er Kat ankommet til Canggu, hvor jeg bor, så vi skal selvfølgelig have en drink (eller 4) og noget lækkert mad. I morgen går turen junglen – nærmere bestemt Ubud, hvor vi møder Ricky. Hotellet vi skal bo på, ser ret vanvittigt ud og jeg glæder mig til at se om det levet op til billederne.

Her får I lige et par glimt fra de sidste par dage 

Processed with VSCO with a6 presetBeach life i Top fra Stella Novas kommende kollektion, mine gamle Levis shorts og en taske, som jeg har købt hernede.

bali1

img_5708

bali2Maden på Bali. Det er vitterligt en historie for sig selv og alene grund nok til at tage den lange rejse herned. Her er det en masse goodies fra Beetlenut

Processed with VSCO with a6 presetMin yndlingsplante

Processed with VSCO with a6 presetKjole fra Envii’s sommerkollektion

img_5714

img_5710Hver aften samles folk på stranden og ser solnedgangen, drikker en kold øl og spiser en grillet majskolbe. Verden bedste ritual og noget jeg snildt kunne gøre hver dag. 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments