EN UVENTET DREJNING OG MANDAG I SINGAPORE

img_6253Reklamelinks: Top & Skirt: Stella Nova pre spring 18 Bag: Gucci Sandals: Birckenstock

Sådan ser jeg ud i dag, hvor vi faktisk har haft en forholdsvis kølig dag i Singapore. Det betyder omkring de 25 grader. Det hele ser jo ganske roligt og fint ud og det er det også. Her. Situationen er nemlig ikke heeelt som den skal være, for sagen er den, at Kat skulle have været landet hos os i Singapore i dag, men pga. vulkanudbruddet er hun strandet på Bali. Rikke og jeg har brugt det meste af dagen på at få hendes fly ombooket og få sendt hende mod Singapore ASAP. Ikke noget helt nemt projekt, når lufthavnen er lukket og alle pludselig vil forlade øen.

Status pt. er at vi har fået hende på et fly på onsdag, hvor det lige nu ser ud til, at lufthavnen åbner igen. Kryds lige fingre for, at det lykkes. Nu kender jeg heldigvis Kat rigtig godt og ved at hun nok skal klare det. Hun drikker bare en ekstra Bintang og holder os opdateret på snappen.

Som sagt er billederne her fra i dag, hvor Ricky og jeg var ude og kigge lidt på Singa-dinga. Nu har jeg jo været her et par gange, men der er altså stadig mange ting som skal oplevet og ikke mindst genopleves. Mit sæt er fra Stella Novas Pre Spring kollektion, som gerne skulle lande i butikkerne, inden alt for længe. Jeg har været så heldig at få lov til at låne nogle forskellige styles med herned og de er simpelthen alle sammen så fine, at det bliver forholdsvis svært at skulle aflevere dem tilbage.

Kan I have en skøn aften derude og sende gode tanker mod Asien. Vi har ret meget brug for dem.

img_6233

img_6246

img_6221

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments