ÅRET DER GIK #1

Året er ved at nå sin ende og selvom det er noget nær verdens største klichè, så bliver jeg simpelthen nødt til at sige, at jeg ikke fatter en hat af, hvor tiden er blevet af. 2017 er vitterligt fløjet afsted og nu hvor jeg har siddet og gennemgået arkiverne for årets første par måneder, så føles de fleste af tingene, som om de var i går.

2017 har på mange måder været et godt år og jeg har absolut intet at klage over. Folk omkring mig har det godt, jeg har rejst mere end nogensinde, business er kun gået fremad og jeg har haft meget få bekymringer. Med andre ord har alt været nemt og rart, men til tider har jeg måske også manglet lidt action. Især i årets sidste halvdel. Men igen, så er jeg vitterligt glad og tilfreds, for når alt det man godt kan lide bare går sin vante gang, så må man altså ikke klage.

Traditionen tro kommer der selvfølgelig en række indlæg med et kig tilbage på årets højdepunkter. Dem har der heldigvis været et par stykker af, så vi tager den lige over et par omgange og vi starter naturligvis fra begyndelsen 

januar

Januar

♥ Jeg startede året med at holde et nytårs aften, som var lidt anderledes, end hvad jeg er vandt til.

♥ Jeg lavede, traditionen tro, en liste med mine drømme og forventninger til 2017. Nogle af dem blev til noget og andre kommer med på min 2018-liste.

♥ Årets første rejse gik til Berlin, hvor jeg var inviteret ned af Rabathelten. Det var hundekoldt, men jeg hyggede mig virkelig med de andre danske bloggere, som også var med. Jeg kan huske, at vi rejste derfra med sådan en rigtig team-spirit-følelse 😉

♥ Jeg delte en lille anmeldelse af den hypede Mason Pearson-børste og kiggede nærmere på, om den virkelig er de mange penge værd.

♥ Jeg delte en opskrift på den lækreste risotto lavet på blomkål. Den skal jeg altså snart prøve igen.

♥ Den sidste del af måneden brugte jeg på årets første store rejse, hvor turen gik til Californien, sammen med mine forældre. Vi besøgte både San Francisco, Napa Valley og cruisede op og ned af Highway 1.

feb

Februar

♥ Jeg skrev et lille indlæg om det der med at blive ældre. Måske fordi det langsom begyndte at gå op for mig, at 2017 ville blive året, hvor jeg fyldte 30 (!!).

 Jeg besøgte Møn og selvfølgelig Møn’s klint for første gang i mit liv. Selvom det både var koldt og vådt, så blev jeg fuldstændig tryllebundet. Der skal jeg helt sikkert snart tilbage til.

♥ Jeg fik et nyt Sofabord.

♥ Jeg var sørme også på en lille weekendtur på nordfyn, sammen med hele min familie og min svog-familie (som jeg ynder at kalde dem)

♥ Jeg lod drømmene sejre over fornuften og besluttede mig for at rejse ud på nye eventyr.

 Følte mig taknemmelig over og nyforelsket i min lille blog her.

marts

Marts

♥ Jeg lavede en af de mest luksus-agtige kampagner til dato i samarbejde med Comwell.

♥ Jeg lavede et lille indlæg, hvor jeg lærte jer lidt bedre at kende. Det var nu sjovt.

♥ Jeg delte opskriften på Linsedeller.

 Og en omgang fraklip! Burde jeg snart fyre op for dem igen?

♥ Jeg havde i det hele taget en ret god tid, med spændende hverdagsting og en surprise fødselsdagsfest, som min søster havde arrangeret.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments