2017: DRØMME HÅB OG FORVENTINGER

Hej 2017 så er vi igang og hvis jeg skal være helt ærlig, så har jeg slet ingen forventninger om hvad der venter mig. Jeg er nået den alder, hvor hvert år ikke længere nødvendigvis indeholder en form for milepæl. Jeg bliver ikke student, fædiguddannet eller tager et udvekslingsophold. Nej, jeg er nok nærmere der, hvor de store ting handler om at blive gift, købe et hus eller få børn. Hvis jeg skulle nå en af de ting, så skal der ske en radikal ændring..hehe 😉

Den største milepæl er nok, at jeg bliver 30 (TREDIVE!!!!!) hvordan skete det lige? Jeg føler altså stadig, at jeg er 22 år. Hvordan jeg har det med det, ved jeg faktisk ikke helt. Det skal jeg være ærlig at indrømme. Mit liv ser på ingen måde ud som jeg i mange år forventede at det vil, når jeg blev 30, men på den anden side, så har jeg opnået så mange ting, som jeg aldrig havde turde drømme om. Mine 20ere har været vilde og sindsygt udfordrende og jeg føler på ingen måde, at jeg har spildt tiden. Der er heldigvis dog stadig en del måneder til, at jeg runder det skarpe hjørne, så jeg vil gemme alle mine tanker omkring det, til den tid.

Trodst den lidt mere stille og rolige alder, så trives jeg bedst, når jeg er i udvikling og når livet ikke står stille. Der skal helst ske forandringer og jeg skal udfordres og opnå mål og nye sider af mig selv. Traditionen tro, har jeg lavet en liste over mine mål og ikke mindst drømme, for det kommende år. Nogle er måske lidt urealistiske, men må drømme ikke også gerne være det?

giphy-1

Jeg vil hjertens gerne blive ved med at have bloggen, som min levevej og måske endda bruge den som et springbræt til nye projekter.

Jeg vil gerne til Caribien elle Mexico (det er okay hvis det kun bliver en af dem ;-))

Jeg vil gerne gennemføre endnu et maraton.

Jeg er godt på vej, men jeg vil stadig gerne blive endnu bedre til ikke at bekymre mig og tage sorgerne på forskud.

Jeg vil gerne blive bedre til at holde styr på mine fysiske omgivelser og ikke mindst min kuffert når jeg rejser. En lille ting, men virkelig noget jeg SKAL arbejde på.

Jeg vil gerne rejse til et eksotisk sted alene og være der i en længere periode.

Jeg vil gerne lære at surfe.

Jeg vil gerne blive endnu bedre til at huske på og gennemskue, at alle andre ikke har det vildere og bedre end mig, bare fordi det ser sådan ud på Instagram.

Den her er med hvert år, men jeg vil så hjertens gerne gå noget mere til koncerter.

Jeg vil gerne lave flere designsamarbejder (en af dem, som er lidt grænseoverskridende at sige højt)

Jeg vil gerne blive bedre til at arbejde forud og forberede mine blogindlæg. Jeg føler mig altid et skridt bagud.

Sidst men ikke mindst, så håber og ønsker jeg så inderligt, at mine venner og familie bliver ved med at have det godt og være raske.

Hvis I lyst, må I meget gerne dele jeres drømme og forventninger til det nye år. Det vil jeg meget gerne høre om <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments