FROM SAN FRANCISCO WITH LOVE

img_7109Hej venner og rigtig glædelig lørdag! Her får I lige det første lille postkort fra San Francisco, som er præcis ligeså fin og farverig, som jeg husker den. Turen herover gik som smurt og jeg kan ikke få armene ned over, hvor meget mere overskuelig sådan en rejse er, når man flyver direkte.

Fredagen blev brugt på at sove det værste jetlag ud – jeg håber virkelig, at jeg slipper for det værste. Jeg tog naturligvis en lille løbetur rundt i Berkeley, hvor vi bor og det område fortjener næsten et indlæg for sig selv. Om eftermiddagen smuttede vi ind til byen, hvor vi gik rundt i Mission, som er det område, hvor jeg tilbragte det meste af min tid, da jeg rejste herover alene. Det er et skørt sted, som er fyldt med farverige huse, mærkelig mennesker, seje typer og små butikker.

Vigtigst af alt var, at vi spiste frokost på Pica Pica, som er et lille bitte sted, som ikke ser ud af noget som helst, men hvor man får de bedste corn breads, jeg nogensinde har smagt. Jeg lyver ikke hvis jeg siger, at jeg har tænkt på dem dagligt, siden jeg var her sidst 😉

Om aftenen forlod jeg familiehyggen og smuttede til Oakland, hvor jeg mødtes med mine venner, som er kommet fra L.A. Dem skal jeg tilbringe resten af weekenden sammen med og hvis jeg kender dem ret, så indebærer det en masse sjov, hygge og drinks. Det er vist også noget med, at vi skal deltage i en demonstration med Trump. Det vil man næsten ikke ikke gå glip af.

Jeg tjekker snart ind igen og husk at I også kan følge med henne på Insta og Instastory, hvor jeg opdaterer hele tiden.

Kan I have en skøn dag <3

Processed with VSCO with c1 presetLyserøde vægge over det hele – Jeg er glad. Der kommer outfitbilleder snere.

img_7193Byen med de smukkeste facader

img_7191Udsigten fra Dolores Park

img_7097Frokost på Pica Pica

img_7107

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments