NAPA VALLEY

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAdlinks: Knit: ASOS (HERE) T-shirt: Forever 21 Jeans: Zara (SIMILAR HERE) Shoes: Gardenia (HERE) Bag: Marni

Hola Chicas! Vores roadtrip er kommet til en ende og vi er atter tilbage i Berkeley, hvor vi skal tilbringe et par dagen inden turen atter går tilbage til Danmark. Det gider jeg faktisk slet ikke at tænke på, for jeg kunne snildt blive et par uger endnu. Jeg får simpelthen aldrig nogensinde nok af Californien. Hver gang jeg er her, begynder jeg at overveje hvordan jeg kan flytte herover 😉 I denne omgang er tankerne endda kommet så vidt, at jeg nærmest har planlagt et bryllup med en af mine homoseksuelle amerikanske venner. Desuden ville det da også være den perfekte historie at kunne dele…haha 😉

Nå, det var et lille sidespring, for egentlig skulle indlægget handle om dagens outfit og de smukke omgivelser, som det er blevet skudt i. Nærmere bestemt Napa Valley, som er et vindistrikt nord for San Francisco. Første gang jeg besøgte området, var da jeg rejste rundt herovre forrige sommer. Her kørte jeg derop i en ægte gammel folkevogn, sammen med en mand, som jeg næsten ikke kendte. Det var den sjoveste og skøreste tur (I kan se lidt et par billeder HER). Derudover er naturen og omgivelserne også noget af det, som står klarest i min hukommelse og derfor havde jeg virkelig glædet mig til at gense det.

Jeg var en smule spændt, for sidst jeg var her, var det højsommer og enormt frodigt. Det var selvfølgelig heller ikke helt det samme syn, som ventede mig i dag. For selvom de ikke har vintre, som vi kender dem, herovre, så er det stadig lidt køligt og falmet.

Jeg har dog ladet mig fortælle, at Napa Valley er skøn, uanset årstid og det kan jeg bestemt bekræfte. Det kan godt være, at der ikke var 30 grader og bagende sol i dag, men græsset var stadig grønnere end det grønneste vi har i Danmark, markerne var forholdsvis frodige og de gule blomstermarker, var lige præcis det, som mine øjne trængte til at se. Igen; jeg.vil.ikke.hjem.

Mit outfit er der vist ikke det helt store at skrive hjem om og I har efterhånden set de fleste ting et par gange. Lige med undtagelse af min t-shirt. Den er nemlig det eneste stykke tøj, som jeg har købt herovre og er så grim, at den er pæn. Hvis det giver mening? Den er fra Forever 21 og kostede ca. ingenting. Hvis jeg helt selv kunne vælge, så havde jeg nok valgt at teksten skulle være helt gennemført med det rigtige “Barbie-logo” og ikke “Babe”. Men det kan jeg selvsagt ikke, så jeg må nøjes 😉

Her er det stadig onsdag aften og jeg vil så småt begynde at hoppe i seng. I morgen står den på en rigtig lang løbetur, hvor ruten går over Golden Gate. Det skal nok blive godt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments