NOGET OM VERDENS PÆNESTE SOFABORD

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som jeg efterhånden har nævnt en del gange herinde, så har jeg brugt enormt meget tid på at rydde op i mit fysiske liv, i løbet af de seneste par uger. Jeg har været ramt af en ustyrlig lyst til at skifte mange ting ud, gøre min indretning og garderobe mere simpel. Det har bl.a resulteret i, at jeg solgt helt enormt meget ud og planlægger at fortsætte lidt endnu.

På boligfronten er der også sket lidt nyt. Jeg har bl.a fået nye spisebordsstole og dem viser jeg frem herinde i morgen. Jeg er stadig på jagt efter et nyt pænt spisebord og dem der både er pæne og til at betale, hænger altså ikke på træerne, skulle jeg hilse og sige. Men det kan vi også snakke mere om i morgen.

I dag skal det nemlig handle lidt om mit nye og helt fantastiske sofabord. Det er købt henne hos Moodings og da jeg spottede det, var det seriøs kærlighed ved første blik. Jeg tror faktisk aldrig, at jeg har set en så pæn overflade. Når man er blogger og mere eller mindre arbejder fuld tid med at tage billeder af pæne ting, så betyder overflader og baggrunde enormt meget, hah 😉

Det er tungt som bare pokker, så det har taget mig lidt tid at få det transporteret hjem fra GLS-shoppen og op på 4. sal, men nu står det her endelig og det har været alt besværet værd. I kan godt forvente at komme til at se mere til den overflade herinde og henne på insta 😉

P.t ser det ud som om, at bordet er udsolgt i netop den farve. Det er dog i en lidt mindre version og andre fine farver. Den blå version vil altså også gøre sig ret så godt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Indlægget indeholder affiliatelinks

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments