BOLIG PÅ HJERNEN OG 15 FLOTTE BOLIGSAGER

boligsager

Reklamelinks: 1. HAY 2. Ferm Living 3. H&M Home 4. Normann Copenhagen 5. Norman Copenhagen 6. Mette Handberg 7. Maigatter Design 8. HAY 9. H&M Home 10. Hein Studio 11. HAY Kitchen 12. Normann Copenhagen 13. HAY 14. Helle Mardahl 15. Normann Copenhagen

Hvis I følger med på Instagram eller hvis I har læst et af mine seneste 10 indlæg, så har I nok bemærket, at jeg netop er flyttet i en ny lejlighed. De sidste par uger, har været nogle af de hårdeste og mest intense, jeg længe har haft. Det at rydde op i ALT hvad man ejer er altså lidt af en omgang, skulle jeg hilse og sige.

I dag er det lige præcis èn uge siden, at jeg flyttede ind i mit nye hjem og det hele begynder så småt at jeg form. Langt de fleste ting har fået (midlertidige) pladser og nu er alt det sjove gået i gang. I ved, indretning, udskiftning og alt det der. Som jeg også fortalte i går, så var der flere af mine gamle ting, som slet ikke fungerede længere, da de fik et nyt hjem og derfor skal de videre til et nyt sted, hvor de kan få den kærlighed, de fortjener.

Lige for tiden besøger jeg også så mange genbrugsbutikker, som overhovedet muligt og jeg har virkelig fundet nogle gode ting. Jeg deler selvfølgelig ud af det hele henne på Instagram og hvis I har overset noget, så har jeg samlet det hele i det højde punkt, der hedder “Lejlighed”.

Jeg skal være ærlig og indrømme, at jeg stadig er en lille smule i tvivl om, hvilken stil jeg bedst kan lide og hvordan jeg gerne vil have at mit hjem skal se ud. Dog er der èn ting, som er sikker og det er, at jeg gerne vil holde mulighederne åbne og ikke låse mig fast på bestemte farver. I går samlede jeg collagen herover og der gik det op for mig, at den egentlig er et ganske fint billede på den stemning, som forsøger at ramme herhjemme. Fine farver, blandet med ro og masser af mulighed for udvikling!

Kan I have en smuk dag derude 🖤

Læs også: 9 flotte og kunstneriske plakater

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments