9 FLOTTE OG KUNSTNERISTISKE PLAKATER

kunstneristiske plakaterReklamelinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE

I min verden er der ikke altid langt fra tanke til handling og da jeg i går erklærede min nye kærlighed til den svenske plakat-webshop Wall Of Art lovede jeg også, at der snart ville komme et indlæg med nogle af mine favorit prints. Det får I allerede her.

Jeg kunne forestille mig, at flere af jer har det på samme måde som mig; en evig lyst til at skrifte kunsten på væggene ud. Selvfølgelig ville det være optimalt at have råd til “the real deal” men sådan fungerer verden jo desværre ikke altid! Heldigvis findes der steder som Wall Of Art, der sælger plakater og prints fra forskellige kunstnere til priser, hvor de fleste kan være med og det gode ved at samle på den slags er jo så, at man snildt kan skifte ud, gemme væk og finde frem igen, når øjnene trænger til lidt nyt at se på. Det er i hvert fald noget, som jeg selv gør mig meget i.

Wall Of Art er stiftet af et svensk par, som netop har set fidusen i at tilfredsstille små kunstnere og forbrugere og at de så tilmed har vanvittig god smag og i min verden virkelig har en god sans æstetik, er jo bare en mega win/win. Det er i hvert fald det første sted jeg tjekker ind, næsten gang der skal ske lidt udskiftning hjemme på mine vægge.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments