ER DET BARE MIG, ELLER..

ER DET BARE MIG, ELLER.. 1Print af Katherine Plumb

● Kan vi ikke blive enige om, at den svenske webshop Wall of Art er et sandt mekka, når det kommer til pæne print og plakater? Jeg kan i hvert fald finde de første 10-15 stykker, jeg gerne vil have. Det er en side, jeg først lige har opdaget nu og er forholdvis solgt. Jeg tænker også at lave et lille indlæg med nogle af mine favoritter meget snart. (reklamelink)

● Bliver jeres engelsk også betydeligt dårligere, når I taler med nogen, der har et tykt og næsten uforståeligt accent?

● Er de der flotte og pastelfarvede brudeslør-buketter pludselig også over alt i jeres Instagramfeed? De er også enormt pæne, så jeg kan da heller ikke løbe fra, at jeg selv har set mig lun på dem. (hvis I ikke aner hvad jeg snakker om, så er det bl.a dem her og dem her)

● Skal vi vædde med at halvdelen af os er snotforkølede i næste uge? Selvfølgelig fordi vi blev overmodige her i det enormt tidlige forår.

● Kan vi ikke godt blive enige om, at Justin og Hailey Bieber er rimelig flotte på den nye forside af Vogue? I det hele taget er det rart at se Justin i en pæn udgave igen. Jeg skal i hvert fald have fingrene i det magasin på den ene eller anden måde. Kender jeg noget der er i USA og kan købe det med hjem? 😉

● Er Adidas helt sorte Falcon-model totalt uimodståelige?? #sendflerepenge (reklamelink)

● Har I også undret jer over, hvorfor der ikke bare findes èt stort internet, som gælder i hele verden? Altså sådan, at man slipper for diverse wifi-koder og data-roaming-regler? Når vi kan sende mennesker på månen, så må der da også være nogen, som kan ud af at udvikle sådan et?

● Var det ikke en rimelig easy vinter, hvis den er slut nu?

● Har I også en emoji, som I aldrig kan finde? Hos mig er det hjerterne! Jeg ved jo godt at de er der, men jeg leder og leder hver.eneste.gang. Jeg tror at mine øjne har set sig blind på dem!

● Googler I også samtlige skuespiller når I ser en ny serie? Irriterende nok, er det også den slags information, som også bliver hængende i min hjerne. Så spørg I bare mig om fulde navn, fødselsår, hjemby osv. på hele Netflix!  Jeg kunne ærligt talt godt finde andre og mere fornuftige informationer, der måtte blive hængende derinde!

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments