18 FLOTTE BOLIGTING

18 FLOTTE BOLIGTING 1

Reklamelinks: 1. Nordal 2. Aiayu 3. Ferm Living 4. Fritz Hansen 5. Ferm Living 6. H&M Home 7. Meraki 8. Montana 9. House Doctor 10. H&M Home 11. ELLOS 12. Lyngby Design 13. ARKET Home 14. ARKET Home 15. ELLOS 16. Lyngby Design 17. Tekla 18. ELLOS

Glædelig fredag og ikke mindst, glædelig 1. Maj 🖤

Det var faktisk først da jeg satte mig til tasterne ved det her indlæg, at det gik op for mig, at jeg fuldstændig har glemt at lave en liste over mine planer ønsker for den kommende måned. Sådan en plejer der ellers at udkommer hver gang vi rammer d. 1 og sådan har det været i mange år. Men nu er der jo ikke så meget der er som det plejer at være, så mon ikke at det er der, den er smuttet? Nu er det selvfølgelig heller ikke fordi jeg har vilde og voldsomme ting på programmet, men jeg synes alligvel ikke at I skal snydes for den, for måske måske er det netop nu, mere relevant at lade os inspirere af hinanden. Den kommer senere.

Men det var jo slet ikke det, som det skal handle om nu. Nej, det skal nemlig handle om noget så spændende, som pæne boligting. Også noget, der måske er mere relevant end nogensinde. Mange af os bruger ekstra meget tid i vores hjem og når der ikke er sociale og spændende ting der frister og stjæler vores tid, så er der pludselig plads til at få gjort noget ved alle projekterne på hjemmefronten. Sådan er det i hvert fald her hos mig.

Jeg har været hjemme i min lejlighed på Nørrebro siden mandag og jeg lyver vist ikke hvis jeg siger, at jeg har brugt 70% af min tid på bolig-projekter. Den ting tager virkelig om sig. Og tager virkelig lang tid. Jeg har sorteret, malet, rykket rundt og udtænkt løsninger til den helt store guldmedalje. Det føles faktisk ret godt.

Boligfronten er helt klart der, hvor jeg føler mig mest inspireret lige for tiden og jeg hygger mig gevaldigt med alle projekterne. Jeg tænker også, at jeg ikke er den eneste, der er i samme situation og det er også derfor, at jeg har dedikeret dagens indlæg til en lille bolig-collage. Ganske enkelt fordi jeg har opdaget, hvor mange pæne ting og sager der findes derude netop nu.

Kan I have en smuk fredag 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments