17 FLOTTE OG FARVERIGE BOLIGFUND

17 FLOTTE OG FARVERIGE BOLIGFUND 1

Reklamelinks: 1. H&M Home 2. &Tradition 3. Lyngby porcelæn 4. H&M Home 5. Tekla 6. Million 7. Lyngby porcelæn 8. Klippan 9. Meraki 10. Tekla 11. Normann Copenhagen 12. H&M Home 13. Juna 14. Ferm Living 15. &Tradition 16. Montana 17. Hein Studio

Glædelig fredag, kære jer 🖤

Eller glædelig LANGfredag, må jeg hellere sige. Som jeg også nævnte kort i går, så kan jeg ikke mindes hvornår påsken sidst har fyldt så lidt, som den gør i år. Mest af alt ligner dagene hinanden og det har de jo gjort i godt og vel en måned nu. Med enkelte afstikkere, selvfølgelig. F.eks da jeg var et smut hjemme i København tidligere på ugen. Gensynet med min lejlighed fik mig til at indse, hvor lidt fokus jeg har haft på interiør og indretning, den seneste tid. Både herinde og i den virkelige verden og det giver selvfølgelig god mening, nu hvor jeg ikke har været ægte hjemme i evigheder.

Når tingene normaliserer sig lidt mere, skal jeg naturligvis hjem og være meget mere hjemme. Det giver sig selv. Og så er der altså mange ting, der skal fikses, klares og gøres. Jeg har ikke engang fået kastet mig ud i den klassiske forårsrengøring endnu og jeg har også lige et par vinduer, der virkelig trænger til en ordentlig omgang pudsning, efter vinterens utallige regndråber.

Men kort sagt, så har jeg fået en kæmpe lille lyst til at gøre noget ved rammerne derhjemme. At male en væg i en fin og frisk farve, eller noget i den dur. Jeg tvivler dog på, at det kommer til at ske i virkeligheden 😉 Men heldigvis kan man jo gøre rigtig meget ved hjælp at de små detaljer og det er sådan en håndfuld, jeg har samlet i dag.

I fornemmer nok at jeg også er glad for farver på den front. I næste uge har jeg fødselsdag og den blå flowerpot-bordlampe står rigtig højt på min ønskeliste og det samme gør det flotte gule modul fra Montana (nummer 16). Måske et par ret store ønsker, men man har jo lov at drømme 😉

Kan I have en smuk dag derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments