10 TANKER FRA DE SENESTE DAGE

10 TANKER FRA DE SENESTE DAGE 1

● WOW…..bare WOW da jeg observerede en af de smukkeste solnedgange, jeg har oplevet på dansk jord i går. For en stund, forsvandt alle bekymringerne og jeg fik følelsen af, at det hele måske gav lidt mening.

● Endelig, endelig ENDELIG kan man læse, skrive og svare på instagram DM’s på laptop-versionen (eller hvad det nu hedder). Kort sagt, kan man bruge funktionen fra computeren og det har jeg savnet i evigheder. Det er ikke altid med min gode vilje, men DM’s er efterhånden blevet den primære kommunikationsform og er ved at vælte messenger, mail og ikke mindst sms af pinden og jeg er en af dem, som til enhver tid foretrækker at skrive på tasteturet på min computer og frem for telefonen.

● Tiger King. Jo, den er da god, vild nok og alt det der. Men tror ikke helt, at jeg forstår den massive hype.

● Til gengæld er jeg (lidt senere end alle andre) hoppet helt ombord på “Love Is Blind” og slugte det hele på under en uge. Så dumt, så sjovt, så overfladisk og SÅ american. Hos mig har det også resulteret i et mærkeligt slags girl crush på Giannina (Mylady Gibelli) der er noget så  lantina-smuk og og samtidig, helt blank og tåkrummende dramaqueen to the bone. Alligvel er hun dybt fascinerende og jeg kan ikke få nok af hendes accent.

● Og nu vi snakker om accent, er der så andre end mig, der har bemærket og undret sig over, hvorfor stemmen i metroens højtaler taler med et forholdsvis tykt engelsk accent. “M3 line waia norrebrow” kan man ikke bare sige “M3 line via nørrebr0”? Udtales “via” ikke på samme måde på engelsk, som det gør på dansk?

● Findes der egentlig nogen danske mænd, der er ligeså dedikerede til “the big love” som dem, man møder i Love is blind?

● Påsken har det med altid at komme bag på mig. Forstået på den måde, at jeg altid bliver overrasket over HVOR hellig en tid det er, hvor mange familier der samles til frokoster og sammenkomster. Nærmest på niveau med julen. I år – not so much. I dag føles ret meget ligesom de sidste fire torsdage.

● Mon ikke at de mange online, facetime, zoom, skype and you name it-dates som de fleste af os har dyrket ualmindelig meget her i corona-krisen, bliver noget, som vi tager med ud på den anden side? Når vi engang kommer dertil..

● Sommeren 2020 – den bliver vild nok. Eller det gør den så slet ikke. Ingen rejser, ingen festivaler, ingen markeder. Nærmest ikke noget som helst. Hvis man har gået og leget med tanken om at komme ned i gear og tæt på naturen, så er nu vist et rigtig godt tidspunkt….

● …. og mon ikke de fleste af os har godt af sådan en sommer? Måske indser vi, at livet faktisk er skønt uden store oplevelser og konstante indtryk.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments