16 VIDUNDERLIGE BOLIGFUND

16 VIDUNDERLIGE BOLIGFUND 1

Reklamelinks: 1. Hein Studio 2. H&M Home 3. ELLOS 4. Stilleben 5. H&M Home 6. Bloomingville 7. Juna 8. H&M Home 9. ELLOS 10. Ferm Living 11. Hein Studio X Stilleben 12. H&M 13. H&M Home 14. H&M Home 15. Aiayu 16. Gubi

Hola Amigas 🖤

Det slog mig lige, at det er ved at være forholdsvis lang tid siden, at der sidst har været interiør-tema herinde. Hvorfor ved jeg ikke helt, for det er bestemt ikke fordi, jeg ikke har indretning og bolig på hjernen. Det har jeg faktisk haft, siden jeg flyttede ind i min nye lejlighed tilbage i efteråret og er evigt og altid på jagt efter gode boligfund.

Det er de fleste af os vel i bund og grund. Lidt ligesom, at vi også altid er på jagt efter en pæn kjole 🙂 Lige for tiden kigger jeg efter lidt nyt til mine vægge. Jeg elsker at skifte plakaterne i mine rammer forholdsvis ofte. At ændre på noget så simpelt, kan virkelig gøre en stor forskel. Derudover er jeg også inde i en periode, hvor jeg igen har fået øjnene op for nips og små pynteting. I min gamle lejlighed, lovede jeg mig selv, at jeg ikke skulle eje et.eneste.stykke nips mere end jeg gjorde og sådan en flytning, kan virkelig også afsløre, hvor meget man har af den slags. Men nu hvor jeg har fået ryddet ud, sorteret og den slags, så er det som om, at jeg pludselig mangler ting at dekorere mine rum med. Jeg har f. eks et særligt godt øje til vasen/potteskjuleren fra Ferm Living (nummer 10). Den vil virkelig gøre det godt i min vindueskarm.

I skrivende stund, er jeg på vinterferie på Fyn og omgivet af diverse genbrugsbutikker. Og når vi snakker om nips og fine pynteting, så kan man altså virkelig være heldig når man går på jagt i dem. Det må blive et lille projekt de kommende dage. I skrivende stund er jeg ved at gøre mig klar til at tage på en lille dagstur til Aarhus. Det er alt for længe siden, at jeg sidst har været i smilets by og når solen skinner og jeg har en date med hende her og hende her, så kan det næsten kun blive en succes!

Rigtig god torsdag til jer 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments